Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

O șoferiță din Focșani, cu 4 copii în mașină, a intrat pe contrasens și a provocat un grav accident în Galați

Opt persoane, între care patru copii cu vârste cuprinse între un an şi 13 ani, au fost rănite, marţi, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, produs pe DJ 251, în localitatea Cuza Vodă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

„La data de 22 august 2023, în jurul orei 16,30, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 251, în interiorul localităţii Cuza Vodă, a avut loc un accident rutier, soldat cu mai multe victime. Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi s-a stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 34 de ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menţionat, având direcţia de deplasare către localitatea Slobozia Conachi, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, din motive ce urmează a fi stabilite ulterior, şi ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Costache Negri, având direcţia către comuna Pechea”, a precizat IPJ Galaţi.

Potrivit poliţiei, în urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme şi rănirea a opt persoane, respectiv conducătoarea auto şi patru copii cu vârstele cuprinse între unu şi 13 ani, pasageri în primul autoturism, precum şi a celuilalt conducător auto şi a două persoane adulte, pasageri în al doilea autoturism implicat în accidentul rutier.

Persoanele rănite au fost preluate şi transportate la spital de către echipajele de la ambulanţă, în vederea acordării de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate.

Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Autor: Dana Lepădatu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?