Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

FOTO: Fotbal juniori – LPS Focșani a încheiat cantonamentul de la Poiana Brașov

  • Campionatul va începe la 2 septembrie, cu meciuri acasă, cu Dacia Unirea Brăila

Echipele de fotbal U 19, U 17 și U 15 ale Liceului cu Program Sportiv Focșani au încheiat o parte importantă a pregătirii pentru viitorul sezon – cantonamentul montan. Fotabaliștii focșăneni s-au antrenat la Poiana Brașov – cu cazare la Hotelul Șoimul, în perioada 14-20 august, sub coordonarea profesorilor Alin Samoilă-Sava, Daniel Bănică, a antrenorului Alexandru Barbu, colaboratorul de la Național Golești și Kinder, cu care LPS are contracte de colaborare și a antrenorului pentru portari, Danielete Iorga.

La revenirea de la Poiana Brașov, profesorul Alin Samoilă-Sava mi-a declarat că ”A fost un cantonament reușit, cu condiții bune de antrenament și cazare. Sportivii s-au pregătit bine, participând la 2 antrenamente zilnic. Dimineața s-a lucrat pe partea de pregătire fizică, iar după amiaza, partea tehnico- tactică, la Stadionul Olimpic din Poiana Brașov”, așa cum relevă și imaginile ce însoțesc textul.

Fotbaliștii de la LPS Focșani au avut – și au în continuare – un program de jocuri de verificare dens, în care au fost înainte de cantonament întâlnirile cu Olimpia Râmnicu Sărat U19 și U17 și cu Gloria Buzău U19 și U17. În acesată săptămână, sunt programate, pentru grupele U 19 și U 17 meciurile amicale cu FC Bacău Academia Ciocoiu, miercuri, 23 august, la Bacău și sâmbătă, 26 august, tot în deplasare, cu Olimpia Râmnicu Sărat.

Formațiile U 19 și U 17 ale LPS Focșani vor începe campionatul pe terenul de la Unirea, Odobești, unde vor juca la 2 august în compania Daciei Unirea Brăila.

Focșănenii, activi la transferuri!

În perioada transferurilor, LPS Focșani a transferat jucătorii U 17 Andrei Zainea și Robert Damaschin, de la Universitatea Cluj-Napoca, Denis Cantaragiu, de la CSM Adjud 1946 și la U 19, pe Cosmin Dumitru, care revine de la FC Voluntari. Profesorul Alin Samoilă-Sava mi-a spus că în această săptămână ”urmează încă trei transferuri de la Tecuci, la U 19 și că în discuție mai sunt și alte transferuri, la ambele categorii de vârstă.” A fost împrumutat pentru un an portarul Andrei Chiriac, născut în 2006, cu opțiune de cumpărare, în Liga a III-a, la Olimpic Cetate Râșnov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?