Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO: Fotbal amical – Înfrângere acasă în ultimul joc de verificare!

 

  • CSM Focșani 2007 – CSM Bacău 2-4 (0-2)

 

Formații

CSM Focșani 2007: Păduraru – Ben Levy, Acasandrei, Rîza – Stroe, Abrudean, Pahonțu, Enache Știubea – Ciobanu, Tkassem. Rezerve: Bodea, Preda, Săpunaru, Dumitru, Stoica, Dănilă, Maxs, Marku, Jun Toba, Zaharia, Niv Levy, Paizan, Negoiță, Sousa, Oprea, Djamat.

 

Antrenori, Octavian Grigore, principal, Adrian Senin, second.

 

CSM Bacău: Țăranu – Corban, Mocanu, Adăscăliței – Ursu, Strat, Buțerchi, Săvoaia, Unghianu – Aftanache, Viorică. Rezerve: Sustac, Popa, Gherasim, Acatrinei, Cățău, Florea.

Antrenor, Cristian Popovici

 

Echipa de fotbal de Liga a III-a a CSM Focșani 2007 a pierdut ultimul joc de verificare înaintea debutului în campionat. Sâmbătă, 19 august, de la ora 11:00, pe Milcovul, focșănenii au întâlnit pe CSM Bacău, formație care, în urmă cu o săptămână, fusese întrecută cu 9-1 de FC Bacău. Dar care „cu un lot mult redus din cauza subfinanțării, …reușește totuși să impresioneze în partidele amicale”, așa cum spune o postare de pe pagina de facebook a CSM Bacău după partida de la Focșani. Redau din aceeași postare: „Echipa noastră are un unsprezece de bază bun și antrenori și mai buni. Lucru dovedit de această victorie, contra unei formații ce are drept obiectiv promovarea în L2”.

Este prezentată în sinteză prestația grupării băcăuane care sâmbătă a marcat de patru ori în poarta focșănenilor câștigând pe merit. Oaspeții au avut un joc limpede, și golurile au venit în urma unor acțiuni simple și tăioase! S-a făcut 0-1 în minutul 13 când o centrare din dreapta l-a găsit în careu pe Viorică al cărui șut pe jos în diagonală a făcut inutil plonjonul lui Păduraru. În minutul 30, Strat a croșetat pe partea stângă a apărării focșănene și a marcat din careu pentru 0-2! Gazdele au încercat, dar nu au reușit să penetreze apărarea condusă excelent de fostul mijlocaș al Focșaniului, Răzvan Adăscăliței. Scorul pauzei, 0-2 a reflectat situația din teren. În minutul 62, un contraatac al oaspeților a fost oprit prin fault în careul focșănenilor, centralul Ionuț Aldea a arătat punctul de la 11 metri iar Aftanache a mărit diferența la 3 goluri: 0-3! Schimbările de jucători de după pauză au adus în teren la focșăneni perechea Zaharia – Gorovei care a produs ceva agitație în careul oaspeților și în minutul 79, Maxs a reluat cu capul, în gol, mingea venită din corner: 1-3! În minutul 89, Zaharia a șutat pe jos de la 20 de metri pentru 2-3, pentru ca în minutul 90, Cățău să sprinteze de la central terenului spre poarta adversarilor cu doi fundași în spate și să înscrie, stabilind scorul final: 2-4!

Propun suporterilor CSM Focșani 2007 să nu-și facă prea multe probleme în legătură cu ceea ce se va întâmpla în campionat! Într-o serie cu șase echipe de comună, ar fi de râsul curcilor ca echipa focșăneană să nu intre în play-off. Nu că nu s-ar fi întâmplat în campionatul trecut!

O constatare: este pentru prima oară în istoria recentă a fotbalului focșănean – pe cea de la începuturi nu o cunosc foarte bine – când o echipă a municipiului – indiferent cum s-a numit de-a lungul timpului a început un meci fără să aibă în componență nici un jucător vrâncean! 

P.S. O postare pe pagina de facebook a clubului anunță că „Jucătorul Ionuț Manu și-a încheiat colaborarea cu CSM Focșani 2007”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?