Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Nicușor Halici, alături de vrâncenii care au serbat ziua comunităților locale

Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea, a fost marți alături de vrâncenii care și-au serbat ziua comunităților locale. Acesta a fost însoțit în comunele care și-au serbat zilele de către colegii primari Viorel Mîrza – comuna Vârteșcoiu, Silviu Pintilie – comuna Vidra, Alexandru Zar – comuna Golești, Dănuț Soare – comuna Păulești, Ionel Lupu – comuna Vânători, Tudorel Ivan – comuna Câmpineanca, dar și de deputatul PSD Laurențiu Marin, Vasile Carnariu – președintele Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, precum și de consilierii județeni Adrian Atarcicov, Constantin Guguianu, Vasile Marin, Vasile Melinte, Adelina Tărlungeanu, consilieri locali ai PSD și de președintele TSD Vrancea, Bogdan-Andrei Roșu.

Vrâncenii din Poiana Cristei, Tătăranu și Vulturu, dar și din comunitățile învecinate s-au bucurat de evenimentele organizate de primarii gospodari, iar ceea ce mă face încrezător în viitor și îmi dă speranță este că am întâlnit aici deopotrivă tineri și vârstnici, am văzut și apreciat talentul artistic deosebit al multora dintre ei și am stat de vorbă cu vrânceni întorși acasă de peste hotare. Am convingerea că mulți dintre cei cu care am discutat, care locuiesc și muncesc de ani buni pe meleaguri străine vor avea un motiv serios să se gândească la reîntoarcerea pe plaiurile natale, locurile în care fiecare se simte acasă.

Ne vom preocupa împreună cu autoritățile locale, centrale și cu sprijin din partea Guvernului, pentru ca tuturor românilor să le fie mai bine! Apreciez și susțin în continuare eforturile primarilor care au grijă de comunitățile pe care le păstoresc, prin derularea unor investiții care să asigure tuturor siguranța și confortul demne de o Românie europeană: apă, canalizare, drumuri asfaltate, gaze naturale, școli moderne și dascăli pregătiți, medici și cabinete medicale și toate cele necesare unui trai decent.

Îi felicit pe primarii comunelor Poiana Cristei, Vlad Petruș, Tătăranu, Bănel Barbieru și comuna Vulturu, Nicușor Păcuraru pentru că duc mai departe moștenirea tradițiilor și a patrimoniului cultural al comunităților lor. Fie ca Dumnezeu să ne lumineze calea pentru alegerea celor mai înțelepte decizii în beneficiul poporului român!”, se arată într-o postare pe pagina de  Facebook a lu Nicușor Halici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?