Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Consultații medicale gratuite, în Pufești

În perioada 26 – 27 august în comuna Pufești se vor acorda consultații gratuite de medicină internă (analize de sânge, ekg, ecografii), dermatologie etc. Pentru evitarea aglomerație se vor face programări la 0761.103.627 Mirela Șerban – începând cu data de 16 august și până la 24 august, luni – vineri ora 08.00 – 16.00.  Număr persoane ce vor fi consultate: 150. Locul consultațiilor: Şcoala Gimnazială Pufeşti. Persoane eligibile: locuitori ai comunei Pufești, indiferent dacă sunt sau nu asigurați. Persoanele care nu se vor putea deplasa (în special din Domnești și Ciorani) vor informa la programare, în vederea realizării unui plan de transport către locație.

Persoanele neprogramate vor putea fi primite la consultații în limita locurilor disponibile. Important: pacienții programați vor aduce documente medicale sau medicația existentă; pentru programări se va ține cont și de recomandările medicilor de familie. ,,Este cea mai importantă acțiune medicală ce s-a desfășurat/ se va desfășura în comuna Pufești, prin amploarea sa, participând 30 de voluntari (studenți mediciniști, medici rezidenți, specialiști). Dacă am desfășurat cu succes caravanele de TBC și de screening pentru sân, sperăm ca și aceasta să fie o reușită pentru a continua cu alte astfel de inițiative medicale” – a declarat prof. dr. Nicolae Damian – primarul comunei Pufești.

Caravana medicală desfășurată de Asociația „Caravana cu medici” nu are nicio implicare politică! Pentru orice alte detalii: 0761.103.627 sau vizitați site -ul: caravanacumedici.ro

Sursă text și foto: Facebook UAT Pufești

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?