Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Profesorul Viorel Paizan se simte mai bine. Este CONȘTIENT și VORBEȘTE


Starea lui Viorel Paizan, profesor de educație fizică și sport la Colegiul Național Unirea din Focșani, care a suferit duminică un accident vascular cerebral, s-a îmbunătățit ieri. Potrivit unor surse medicale, profesorul Paizan este conștient, cooperant și vorbește, în schimb are probleme cu piciorul stâng, pe care nu și-l poate mișca. Prognosticul medicilor este favorabil, profesorul focșănean fiind transferat de pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București într-o rezervă. Mai mult, aceleași surse ne-au precizat că Paizan nu a suferit nicio intervenție chirurgicală și, din câte se pare, nici nu va fi nevoie, el primind tratament de specialitate.
Directorul Colegiului Național Unirea, profesorul Cornel Noană, ne-a precizat că a discutat de mai multe ori cu soția profesorului, care i-a spus că starea lui Viorel Paizan este mai bună. „Am discutat de mai multe ori cu soția lui. Viorel a trecut cu bine peste noapte, este conștient, vorbește și este sub tratament. Se pare că starea lui este favorabilă”, ne-a declarat profesorul Noană.
Reamintim că Viorel Paizan, profesor de educație fizică și sport la Colegiul Național Unirea din Focșani, a suferit duminică după-amiază un accident vascular hemoragic. El a căzut din picioare undeva în zona Hotelului Unirea, fiind chemată imediat ambulanța. Profesorul Paizan a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Focșani paralizat pe partea stângă, dar conștient. A fost investigat cu computerul tomograf și s-a luat decizia transferării la Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București.
Fratele profesorului Viorel Paizan, Monel, a murit în urmă cu câțiva ani, în urma unui accident vascular cerebral.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?