Profesorul Viorel Paizan se simte mai bine. Este CONȘTIENT și VORBEȘTE

1
2922


Starea lui Viorel Paizan, profesor de educație fizică și sport la Colegiul Național Unirea din Focșani, care a suferit duminică un accident vascular cerebral, s-a îmbunătățit ieri. Potrivit unor surse medicale, profesorul Paizan este conștient, cooperant și vorbește, în schimb are probleme cu piciorul stâng, pe care nu și-l poate mișca. Prognosticul medicilor este favorabil, profesorul focșănean fiind transferat de pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București într-o rezervă. Mai mult, aceleași surse ne-au precizat că Paizan nu a suferit nicio intervenție chirurgicală și, din câte se pare, nici nu va fi nevoie, el primind tratament de specialitate.
Directorul Colegiului Național Unirea, profesorul Cornel Noană, ne-a precizat că a discutat de mai multe ori cu soția profesorului, care i-a spus că starea lui Viorel Paizan este mai bună. „Am discutat de mai multe ori cu soția lui. Viorel a trecut cu bine peste noapte, este conștient, vorbește și este sub tratament. Se pare că starea lui este favorabilă”, ne-a declarat profesorul Noană.
Reamintim că Viorel Paizan, profesor de educație fizică și sport la Colegiul Național Unirea din Focșani, a suferit duminică după-amiază un accident vascular hemoragic. El a căzut din picioare undeva în zona Hotelului Unirea, fiind chemată imediat ambulanța. Profesorul Paizan a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Focșani paralizat pe partea stângă, dar conștient. A fost investigat cu computerul tomograf și s-a luat decizia transferării la Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București.
Fratele profesorului Viorel Paizan, Monel, a murit în urmă cu câțiva ani, în urma unui accident vascular cerebral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here