Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Șah – Adelin-Ștefan Dăscălescu de la CSM Focșani 2007, câștigător la ”Cupa Municipiului Buzău”

În zilele de 5 și 6 august, la Palatul Copiilor din Buzău, s-a desfășurat competiția de șah clasic ”Cupa Municipiului Buzău”. La întrecere au luat startul 36 de juniori cu vârsta sub 16 ani, legitimați la ACS Pheonix Buzău, ACS Smart Galați, CSM Focșani 2007, ACS Minerva Brăila, CS Palatul Copiilor Buzău, AC de Șah Alfil Pitești, ACS M.M. Mihail Marin București și SCM Gloria Buzău.

Organizarea a fost asigurată de Clubul Sportiv Palatul Copiilor Buzău, competiția desfășurându-se pe două grupe: Turneul A (jucători U1 avansați); Turneul B (juniori U16 începători), în sistem open elvețian pe parcursul a 6 runde. Celor mai bine clasați la final, dar și pe categorii de vârstă, organizatorul le-a acordat diplome, cupe, medalii precum și premii în bani.

La această întrecere, de la CSM Focșani 2007, a participat și Adelin-Ștefan Dăscălescu (junior la categoria de vârstă sub 14 ani) în Turneul A, unde a acumulat 6 puncte în cele 6 partide jucate, ocupând locul 1 în clasamentul general. Pe locul 2 s-a situat Costianu Claudiu (junior U12) de la ACS Smart Galați, cu 4,5 puncte, iar pe locul 3 s-a situat Zidărescu Andrei-Emanuil (junior U14) de la ACS Pheonix Buzău, cu 4,5 puncte.

Elena ISAC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?