Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: Cărți și diplome pentru copiii participanți la programul Bibliovacanța

Anul Bibliotecarului în Vrancea

Marți, 8 august 2023, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a organizat evenimentul expozițional dedicat obiectelor lucrate de copiii înscriși la atelierele de vacanță, intitulat „Bibliovacanța în imagini – Expoziție de obiecte lucrate manual de copii”, care va marca finalul programului Bibliovacanța, ediția a XIV-a, desfășurat în luna iulie 2023.

Evenimentului s-a desfășurat la Galeriile de Artă din Focșani și a fost prezentat de doamna Oana-Raluca Boian, manager Biblioteca Județeană Vrancea. De asemenea, au luat cuvântul în cadrul evenimentului, colegele noastre: doamnele Claudia Hanganu, Secția Împrumut la Domiciliu Adulți; Liliana Cristea, Sala de Lectură; Cristina Olaru, Secția pentru Copii și Tineret. În încheiere, a avut loc festivitatea de premiere a copiilor participanți la atelierele din cadrul programului „Bibliovacanța”, cu diplome și cărți.

În spațiul primitor al Galeriilor de Artă din Focșani, ne-am bucurat de prezența copiilor care au participat la ediția a III-a a Proiectului ȘCOALA DIN CURTEA BISERICII (Clubul de duminică). Ca și în ceilalți ani, atelierele propuse s-au desfășurat în curtea Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Faraoanele, cu acordul și binecuvântarea părintelui paroh Nicolae Gheba, sau, după caz, în curtea Grădiniței cu program prelungit din Faraoanele.

Anul acesta, în premieră, lucrările copiilor au fost expuse pentru a fi apreciate de public, dar și pentru a aprecia îndemânarea și abilitatea pedagogică a bibliotecarelor Bibliotecii Județene Vrancea. Vă mulțumim, dragi copii, că ne-ați încântat prin prezența voastră la această festivitate de premiere și vă așteptăm să ne fiți alături și la evenimentele care vor urma!

Sursa text și foto: Facebook/Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?