Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Fotbal amical – Focșănenii, la prima victorie a verii

 

  • CSM Focșani 2007 – CSM Adjud 1946 4-0 (2-0)

 

Formații

CSM Focșani 2007: Păduraru – Ben Levy, Acasandrei, Săpunaru – Enache, Mazilu, Pahonțu, Dumitru, Dănilă – Știubea – Ciobanu. Din minutul 31 au intrat pe teren ceilalți fotbaliști înscriși pe foaia de joc: Bodea (Preda) – Stoica, Ciopa, Vasilache, Negoiță, Abrudan, Dascălu, Manu, Niv Levy, Paizan, Oprea.

Antrenori: Octavian Grigore – principal, Adrian Senin – secund.

CSM Adjud 1946: Stratulat – Ganea, Manta, Senteș, Mocanu – Papalău, Oltianu, Zaharia, Antal – Corman, Mănăilă. Rezerve: Atomei, Trăistaru, Melinte, Neagu, Gheghici, Agbleta, Laza, Istrate, Vrabie, Dediu.

Antrenori: Andrei Întuneric – principal, Claudiu Filip – secund

La două zile de la meciul de cupă pierdut miercuri pe Milcovul în fața Sporting-ului Liești, vineri, 4 august, de la ora 10:30, formația de Liga a III-a a CSM Focșani 2007 a întâlnit pe Milcovul, într-un al doilea joc de verificare al intersezonului – după cel de la Râmnicu Sărat – pe CSM Adjud 1946 din Superliga Vrancei. Ambele echipe sunt în reconstrucție având, la niveluri diferite, ca obiectiv pentru viitorul sezon cel puțin participarea la barajele pentru promovare. Cu mulți jucători în loturi, formațiile din cele două municipii le Vrancei încearcă formule și partituri de joc până la fixarea în linii generale a celor mai productive.

Din start, între CSM Focșani 2007 și CSM Adjud 1946 era prezumată o diferență netă de calitate dată de stadiile diferite de pregătire diferite și de valoarea individuală a fotbaliștilor. Partida a devoalat relativ repede astfel de diferențe. Gazdele au construit pe tot frontul, cu acțiuni încheiate cu predilecție pe flancuri și centrări, iar primul gol a venit în minutul 12 când Ben Levy a trimis mingea din dreapta la 6 metri de poarta lui Stratulat iar Acasandrei a reluat cu capul jos, lângă stâlp pentru 1-0. În minutul 35, Dascălu a finalizat din careu, din 7 metri, o combinație pornită din partea stângă a atacului focșănean. S-a făcut 2-0, care a fost și scorul pauzei. La 4 minute de la începerea reprizei a doua, Manu a marcat pentru 3-0 cu o reluare simplă din careu la o minge centrată din dreapta pentru ca Paizan să închidă scorul cu golul său din minutul 75.

Adjudenii s-au descurcat onorabil în meciul cu un adversar mult mai proaspăt și mai ”lucrat”. Au ieșit din apărare cu construcție, au și dus în mai multe rânduri mingea aproape de poarta focșănenilor, fără a crea, însă, pericol. Relațiile de joc sunt încă neconsolidate și pentru că mulți jucători au evoluat pentru prima oară împreună. Până la începerea campionatului, antrenorul Andrei Întuneric are suficient timp să corecteze ce este de corectat și să-și pună echipa în formă de competiție.

CSM Focșani 2007 a lăsat impresia de coerență în joc, în apărare nu a avut mult de lucru iar de la mijloc în sus a combinat rapid și spectaculos și a dus acțiunile până la capăt. Octavian Grigore mai are până la prima etapă de campionat 21 de zile în care să facă din jucătorii săi o echipă în stare să nu aibă probleme cu vreun adversar din serie. Pare că are jucătorii necesari pentru aceasta.

          De astăzi, CSM 2007 reintră în cantonament, la Focșani!      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?