Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – La Vatra Dornei, 26 de fotbaliști de la CSM Focșani 2007 se pregătesc pentru viitorul an competițional

 

  • Primul meci oficial va fi miercuri, 2 august, în Cupa României, pe Milcovul, cu Sporting Liești

Fotbaliștii echipei de Liga a III-a a CSM Focșani 2007 au început luni, 24 iulie și vor continua până la 31 iulie, pregătirea în cantonamentul de la Poiana Stampei – Vatra Dornei. Așa cum se poate vedea și în fotografiile făcute de Elvis Ilaș, jucătorii lucrează pentru forță, pregătire fizică și tehnico-tactic, beneficiind de condițiile foarte bune oferite de ștațiunea bucovineană.

La pregătire, sub coordonarea președintelui executiv Costel Lazăr și a antrenorilor Octavian Grigore și Adrian Senin, se află 26 de jucători – Toma Abrudan, Lucian Acasandrei, Flaviu Bodea, Cristian Ciobanu, Theodor Dănilă, Alin Dascălu, Alexandru Dumitru, Daniel Enache, Răzvan Gorovei, Gabriel Lazăr, Ben Levy, Niv Levy, Ionuț Manu, Andrei Mazilu, Mihai Negoiță, Dragoș Oprea, George Păduraru, Marius Pahonțu, Andrei Paizan, Sorin Preda, Robert Rîza, Sorin Săpunaru, Andreas Știubea, Lorenzo Stoica, Rafael Stroe, Alexandru Zaharia.

          12 dintre aceștia sunt focșăneni care au jucat pentru CSM 2007 în campionatul trecut, ca și Robert Râza și Alexandru Zaharia, ceilalți 12 fiind nou veniți. Din motive personale nu a făcut deplasarea Cosmin Pasăre care se antrenase săptămâna trecută alături de toți jucătorii din lot. Nici Abeaboeru nu a mers la Vatra Dornei, după ce de la reluarea pregătirilor s-a antrenat separat fiind în refacere după o veche accidentare. În lotul de la Poiana Stampei se află Răzvan Gorovei, care a mai jucat pentru CSM 2007 și Cristian Ciobanu, ambii evoluând ultima oară pentru Oțelul Galați, cu care au promovat în Liga Națională.

Din 31 iulie, echipa va continua pregătirea la Focșani unde miercuri, 2 august, de la ora 17:30, va juca meciul cu Sporting Liești din prima etapă națională a Cupei României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?