Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

FOTO: Motociclism Rally Raid – Echipa Gheorghe Barbu și Sofron Barbu, de la ACS Odobești, a câștigat etapa a II-a de la Călărași

Echipajul de la ACS Odobești format din Gheorghe Barbu, pilot și Sofron Barbu, copilot, a participat în zilele de 21 – 23 iulie la competiția internațională de Rally raid ”Ro Rally Marathon” 2023 care a avut loc în Județul Călărași. În proba de Ro Rally, cu o lungime de peste 500 km, duminică, 23 iulie, pe un traseu care a înconjurat Călărașiul și a trecut prin 17 alte localități ale județului, echipajul de la ACS Odobești s-a clasat pe primul loc și după două etape sunt pe poziția a doua în clasamentul național.

La RoRally Marathon, cu lungimea de 1300 km, Gheorghe Barbu și Sofron Barbu s-au clasat pe locul 4.RoRally Marathon este un eveniment sportiv unic, acesta propunându-și încă de la prima sa ediție să fie un concurs de o intensitate și o lungime nemaiîntâlnită în România. RoRally Marathon este o Cupă de Tot Teren a Federației Internaționale de Motociclism Europene, aceasta desfășurându-se în paralel cu primele două etape naționale de Rally Raid” este precizat în prezentarea competiției pe site-ul FE Motociclism.

          ”A fost o competiție frumoasă, dar și solicitantă pentru că, dincolo de efortul presupus de conducerea pe distanțe foarte mari, la sfârșitul fiecărei zile mașina de concurs, trebuia reparată și pusă la punct pentru a doua zi. Mulțumim domnului Primar Daniel Nicolaș, Primăriei Odobești și sponsorilor noștri care susțin necondiționat sportul cu motor”, a declarat Georgian Mocanu, președintele secției moto a ACS Odobești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?