Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

13 medalii pentru karateka de la Unirea Focşani la Eger (Ungaria)


   La sfârșitul săptămânii trecute, în Complexul Sportiv „Dr. Kemény Ferenc” din Eger, Ungaria, s-a desfășurat Campionatul European de Karate Shotokan, „3nd SKDUN European Shotokan Karate Championship and 3nd SKDUN Kohai European Cup” sub tutela organizației mondiale de karate, Shotokan Karate-Do of United Nations, unde au participat peste 1000 de sportivi din 27 de țări. CS Unirea Focșani a avut mai mulți sportivi care s-au întors acasă cu medalii. Radu Mihai a cucerit medalia de argint la seniori, kumite individual, categoria +85 de kilograme, iar la junioare, Teodora Strompl a cucerit medalia de argint, la categoria +55 de kilograme.
Karateka de la CS Unirea Focșani sunt antrenați de sensei Aurel Giurgea. Un alt karateka vrâncean, Alexandru Palmă (sportiv care reprezintă clubul Åžtiința Bacău) a obținut medalia de bronz la kumite individual, fiind în primul an de competiție la categoria tineret, categoria +75 kilograme și alte două medalii de argint cu echipa României: cu echipa de kumite tineret și cu echipa mixtă. Karateka de la Unirea Focșani au impresionat și în competițiile de la cadeți respectiv minicadeți.
Rezultatele sportivilor antrenați de Aurel Giurgea: Iulian Colibă – locul I la echipe kata, locul II la echipe mixt și locul III cu echipa la kumite, Bogdan Meteleanu – locul I la kata individual minicadeți și locul I la echipe kata masculin; Roberto Dumitrache – locul I la kata echipe cadeți și locul II la kata, echipe mixt; Cosmin Neagu – locul I cu echipa masculină de kumite, locul II la echipe kata mixt, locul I cu echipa României de kata, locul III la kata individual și locul III la kumite individual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?