Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Ioan Micu, noul președinte la Obștea satelor Vidra, Scafari şi Căliman

Ioan Micu este noul președinte al Obștei satelor Vidra, Scafari şi Căliman în urma alegerilor care au avut duminica trecută. Ioan Micu a obținut 216 voturi din partea celor 398 de membri obșteni prezenți la vot. O prezență care asigură cvorumul necesar pentru ca alegerile să fie statutare, fiind mai mult de jumătate plus unu din membrii Obștei. Alături de Ioan Micu, cele mai multe voturi pentru funcțiile de membri ai Consiliului de Administrație le-au obținut Vasile Roman, Nelu Iorga, Costel Florin Bebe Marica, Nicolae Pîslaru. La cenzori, cele mai multe voturi au fost obținute de Mihaela Pogan, George Popescu, Laurențiu Murguleț.

Obștea de moșneni în devălmășie a satelor Vidra, Scafari şi Căliman, sau Obștea Mică, cum îi spun oamenii din comună, este formată din membrii celor trei sate și administrează pășunile și pădurile de pe raza acestora. „Împreună am arătat că putem fi puternici, că ne merităm moștenirea lăsată de înaintași și că vrem ca Obștea să fie a noastră. Urmează o etapă poate și mai grea. Trebuie să muncim pentru ca bunurile Obștei să fie folosite corect, în ajutorul membrilor obșteni. Vom reuși tot împreună. Dreptatea și normalitatea trebuie să conducă de acum interesele Obștei Vidra Scafari Căliman. Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături și pentru că m-ați onorat cu susținerea dumneavoastră. Nu vă voi dezamăgi”, a spus Ioan Micu după ce a anunțat câștigarea alegerilor pentru funcția de președinte al Obștii.

Conform Hotărârii publicate atât la sediul Obștei dar și la avizierul Primăriei Vidra, noul președinte ales urmează să depună la Judecătoria Focșani cererea de înscriere a modificărilor survenite în structura conducerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?