Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Doi tineri au intrat într-o curte și au furat un autoturism; unul dintre ei a condus mașina, deși nu deținea permis și era băut

La data de 17.07.2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Golești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, în vârstă de 62 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea locuinței sale, de unde au sustras un autoturism.

Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificat apelantul, iar din verificările efectuate a rezultat că persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței, de unde ar fi sustras autoturismul, care avea cheile lăsate în contact.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat principalele persoane bănuite în cauză, doi bărbați, în vârstă de 22, respectiv 33 de ani.

De asemenea, autoturismul a fost recuperat și predat proprietarului.

Tot cu această ocazie, s-a stabilit faptul că autoturismul sustras ar fi fost condus de către unul dintre cei doi bărbați cercetați în cauză, care nu deține persmis de conducere pentru nicio categorie auto, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Vrancea.

Buletin de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?