Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

CONDAMNĂRI în cazul CRIMELOR de pe strada Gheorghe Doja din Focșani

Autorii celor patru crime de pe strada Gheorghe Doja, din Focşani, fapte comise în vara anului 2017, şi-au primit pedepsele. Soluţia în dosarul care s-a judecat la Tribunalul Vrancea a fost dată ieri şi nu este definitivă, atât procurorii cât şi inculpaţii şi părţile civile putând contesta soluţia. Patru dintre ei au primit pedepse cu executare, iar alţi trei au fost achitaţi.

1. “Inculpatul Mustafa Argint execută pedeapsa de 10 ani 5 luni şi 10 zile închisoare şi pedeapsa amenzii de 2.000 lei”

2. “ (…) contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului Mustafa Remus (zis Bălosu) si dispune ca acesta sa execute pedeapsa cea mai grea de 16 ani şi 8 luni închisoare, la care se adaugă o treime din cuantumul celeilalte pedepse, respectiv cu 1 an închisoare şi pedeapsa amenzii în sumă de 2.000 lei și dispune ca acesta să execute o pedeapsă principală de 17 ani şi 8 luni închisoare şi 2.000 lei amendă penală

3. “condamnă pe inculpatul Mustafa Marian, zis Mamu la 16 ani şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. (…) condamnă pe acelaşi inculpat Mustafa Marian zis Mamu la 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe. (…) contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului şi dispune ca acesta sa execute pedeapsa cea mai grea de 16 ani şi 8 luni închisoare, sporită cu o treime din cuantumul celeilalte pedepse, respectiv cu 6 luni închisoare, şi dispune ca acesta să execute o pedeapsă principală de 17 ani şi 2 luni închisoare”.

4. “condamnă pe inculpatul Mustafa Remus, zis Mamutu, la 16 ani şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”

5. aplică inculpatului Mustafa Constantin măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pe o perioada de 12 ani şi 6 luni, cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, pentru săvârşirea infractiunii de omor calificat”

6. “achită pe inculpaţii: – Mihai Maricel, pentru săvârşirea infracţiunii de încăierare prev.de art.198 alin.1 C.pen. cu aplic.art.41 alin.1 C.pen.; – Mustafa Alexandru Cosmin Ionuţ pentru săvârşirea infracţiunii de încăierare prev.de art.198 alin.1 C.pen. cu aplic.art.113 alin.3 C.pen.; – Mustafa Bogdan zis Schiopu pentru săvârşirea infracţiunii de încăierare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?