Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

A murit inginerul Adrian Porumb, unul dintre cei mai cunoscuți viticultori vrânceni

S-a stins din viață inginerul Adrian Porumb de la Jariștea, unul dintre cei mai cunoscuți viticultori vrânceni după 1989.

Într-o perioadă dificilă pentru viticultura vrânceană a înființat firma Odovitis și a fost unul dintre primii care au accesat fonduri europene pentru dezvoltarea producției de vinuri. Brandul „Crama de sub Tei” este cunoscut în special pentru Șarba de Jariștea, un soi specific podgoriei vrâncene.

Sincere condoleanțe familiei d-lui inginer Porumb Adrian, cel ce a fost pentru noi, prin puterea sa de muncă, un exemplu de cinste și corectitudine”, este mesajul de pe pagina de Facebook – Odovitis.

„Un profesionist în domeniul vitivinicol! Sincere condoleanțe!”, a scris pe pagina sa de facebook Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean, fost primar la Jariștea.

„Cu profundă tristețe am aflat despre trecerea în eternitate a celui care a fost inginerul Adrian Porumb, administratorul Odovitis Jariștea, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați viticultori din Vrancea. Acesta și-a dedicat viața domeniului viti-vinicol, care l-a pasionat atât de mult, aducându-și contribuția la dezvoltarea acestui sector important pentru județul nostru. Ne exprimăm sincerele regrete și suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se arată pe pagina de facebook a Primăriei Odobești.

Înmormântarea va avea loc, joi, 20 iulie, la Răcoasa. Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?