Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Peleți Focșani: te așteptăm să cumperi peleți și bricheți din rumeguș cu cardul de energie. Luna iulie vine cu o ofertă de neratat!

Știți și voi că „omul gospodar își face vara sanie și iarna car”, așa că, deși este iulie, firma YNS Centrostal SRL Focșani, cunoscută sub numele de Peleți Focșani, vă așteaptă în continuare să achiziționați peleți și bricheți din rumeguș cu cardul de energie.

Cardul de energie oferit de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) are rolul de a da o mână de ajutor „persoanelor vulnerabile din fonduri europene. Acest sprijin are valoarea de 700 de lei și este oferit de două ori pe an, putând fi utilizat pentru plata facturilor la electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, însă oamenii au posibilitatea să achiziționeze și peleți și/ sau bricheți de la noi”, explică Bogdan Nicolae Ciorăscu, administratorul firmei.

Firma Peleți Focșani are ca domeniu de activitate comercializarea peleților și bricheților din rumeguș și este partener oficial al Poștei Române, ceea ce înseamnă că puteți utiliza cardurile de energie emise de MIPE și distribuite de Compania Națională Poșta Română pentru achiziționarea peleților și bricheților din rumeguș.

Asigură confortul locuinței tale din timp

Ne place vara pentru că soarele mângâie cu razele sale tot ce întâlnește în cale și ne oferă căldură, însă… ce facem iarna când simțim că frigul devine inamic? Ne asigurăm confortul locuinței din timp. Dacă ești în căutarea unor peleți și bricheți de calitate, atunci Peleți Focșani este locul potrivit pentru tine. „Avem o ofertă variată de peleți și bricheți pe care vă invităm să o descoperiți pe site-ul nostru:  https://www.depozitdepeleti.ro/, sau puteți veni la depozitul Peleți Focșani aflat la ieșire din Focșani spre Odobești, pe partea dreaptă înainte de pod”, spune administratorul firmei.

Bricheții din rumeguș sunt o „alternativă confortabilă” la lemnele de foc, fiind ușor de depozitat și având o cantitate scăzută de umiditate. Bricheții „ard mai greu, pentru a oferi căldură mai mult timp, oferă confort sporit și căldură constantă, iar cantitatea de cenușă este redusă”.  Brichetele din cocs, un produs nou adus în depozit, sunt obținute „prin presarea prafului de cocs petrolier și au un conținut de sulf scăzut, încadrat în prescripțiile normelor în vigoare.

Este un combustibil utilizat atât industrial, cât și casnic pentru încălzire, destinat pentru sobe și centrale termice pe combustibil solid. Avantajele bricheților din cocs: timpul de ardere este îndelungat, ajungând până la 12 ore; sunt ușor de manipulat și depozitat, iar în urma arderii rezultă o cantitate mică de cenușă, având o putere calorică de 7.500 kcal / Kg”, spune Bogdan Ciorăscu.

Nu știți ce produs este potrivit pentru locuința voastră? Nu vă faceți griji, la depozitul de peleți și bricheți puteți obține ajutor și consiliere astfel încât să plecați acasă cu produsul de care aveți nevoie.

Cum achiziționez peleți și bricheți pe baza cardului de energie?

Posesorul cardului de energie sau un membru al familiei, „vine la noi cu buletinul și cardul de energie în baza cărora îi va fi emisă o factură. Ulterior, persoana merge la oficiul poștal unde i se eliberează dovada tranzacției, iar apoi revine la noi, în aceeași zi și, în baza dovezii eliberate de oficiul poștal, eliberăm marfa respectivă.

Procedura este foarte simplificată, ceea ce înseamnă că, în aceeași zi, persoana se poate ocupa și de documentele necesare, dar își poate lua și marfa acasă. Factura poate fi făcută atât pentru o fracție din acea sumă, cât și pentru o sumă mai mare, urmând ca persoana să ne plătească diferența cash sau prin transfer bancar”, explică Bogdan Ciorăscu.

Veștile bune nu se încheie aici! „Doar în luna iulie puteți cumpăra peleți și bricheți în 6 rate fără dobândă prin Banca Transilvania (BT). Așa că, asigurați-vă din timp încălzirea necesară ca să fiți relaxați la iarnă. Promoția este valabilă până pe 31 iulie 2023”, anunță administratorul Peleți Focșani.

 

Peleți Focșani
Program de funcționare: Luni – Vineri: 09:00-17:00

Facebook: https://www.facebook.com/PeletiFocsani

Site: https://www.depozitdepeleti.ro/

Contact: 0760 502 341

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?