Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO Momentul în care un șofer care circula cu viteză se răstoarnă cu mașina, pe o stradă din Cârligele

Un eveniment rutier care se putea transforma într-o tragedie s-a produs la Cârligele și a fost făcut public de Ștefan Moscu, primarul comunei, printr-o postare pe Facebook.
Fără să țină cont de carosabilul umed și fără să respecte limita de viteză, un șofer a fost filmat în timp ce pierde controlul direcţiei de mers, mașina derapând pe șosea și, în final, răsturnându-se. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, în zona market Manole din Cârligele, în noaptea de 28 mai, ora 23.56. Conform unor surse, în urma evenimentului șoferul a scăpat doar cu câteva răni ușoare.

Postarea primarului Ștefan Moscu vine în urma unor opinii exprimate de câțiva șoferi nemulțumiți de montarea limitatoarelor de viteză, pe mai multe străzi din comună. Este însă o soluție menită să descurajeze pe conducătorii auto care obișnuiesc să calce prea tare pedala de accelerație și, astfel, să împiedice producerea multor accidente rutiere, potrivit mesajului postat pe pagina Primăriei Cârligele:

„Dragi cârligeni!
Cei ce se întreabă, de ce s-au montat «limitatoarele de viteză» în unele zone periculoase, pe drumurile comunei, vă rog să vizionați aceste filmulețe din zona market Manole Cârligele…
Așa vom evita multe accidente rutiere…
Drumuri bune, siguranța pietonilor și conducătorilor auto, o prioritate!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?