Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Doi fotbaliști de la Prosport Focșani vor juca în Liga Națională

PERFORMANȚĂ! MUNCĂ SUSȚINUTĂ! Portarii Dragoș Enache și Darius Paharnicu se pregătesc pentru debutul în Liga Națională! Cei doi jucători de excepție ai Prosport Focșani sunt în cantonamentele echipelor de seniori! Dragoș Enache (U Cluj-Napoca) și Darius Paharnicu (Oțelul Galați) au fost cooptați să se pregătească cu loturile echipelor de ligă națională, Universitatea Cluj-Napoca, respectiv Oțelul Galați.

10 ANI ÎN CAMPIONATUL AMF BUCUREȘTI! Iată că apar și roadele celor 10 ani de participare în cel mai puternic campionat din România, AMF București. La București, săptămâna de săptămână, cei doi juniori au fost titulari în poarta echipelor Prosport Focșani; Darius Paharnicu, la grupa 2005, iar Dragoș Enache, la grupa 2007. Munca titanică, efortul deosebit și deosebita încredere pe care le-au oferit-o antrenorii de la Prosport au dat rezultate.

PROSPORT FOCȘANI, ȘCOALĂ DE DEZVOLTARE PERSONALĂ! Să nu uităm că, în urmă cu ceva timp, portarul Mihai Mirică a făcut parte din lotul extins a naționalei României la categoria 2000. De asemenea, nu putem trece cu vederea performanțele Oanei Negrea și Vlad Lambru, foștii noștri jucători, ambii componenți de bază ale naționalelor României de fotbal.

PROSPORT = CONTINUITATE

ASIGURĂM CONTINUITATEA PREGĂTIRII SPORTIVE:

Inițiere, juniori și seniori (liga a IV-a)!

FELICITĂRI TUTUROR SPORTIVILOR DE LA PROSPORT!

FELICITĂRI TUTUROR ANTRENORILOR DE LA PROSPORT!

MULT SUCCES, TUTUROR!

 

Sursa text și foto: Facebook/Prosport Focsani

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?