Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Tată și fiul său de 12 ani, DISPĂRUȚI de sâmbătă, în zona Lepșa

Un bărbat de 49 de ani, împreună cu fiul său de 12 ani sunt dați dispăruți, după ce ar fi plecat pe traseul montan din comuna Tulnici, sat Lepșa, sâmbătă, în jurul orei 10:00 și nu au mai revenit. Cei doi nu au mai putut fi contactați de ieri, după ora 12.00, ținând cont că zona Tulnici s-a aflat sâmbătă după-amiază sub incidența a două alerte Cod roșu, de ploi torențiale și de inundații.

„La data de 24 iunie a.c., ora 23.00, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat de către un bărbat din municipiul Focșani, cu privire la faptul că, fiul său, de 49 de ani, împreună cu băiatul acestuia de 12 ani, au plecat pe traseul montan din comuna Tulnici, sat Lepșa, în jurul orei 10:00 și nu au mai revenit.
Ultima oară cei doi au fost contactați telefonic la ora 12:00, precizând că vor intra în pădure.

Imediat, au fost mobilizate echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și reprezentanți ai unui club off-road care desfășoară activități de căutare”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

„Verificările se desfăşoară atât în pădure, cât şi în zonele adiacente”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. Vom reveni cu informații.

UPDATE! Duminică, 25 iunie ora 9.00 – Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea: „Căutările sunt continuate la acestă oră.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?