Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO/FOTO! Cântăreața Cosmina Adam s-a alăturat echipei Centrului Cultural Vrancea

Începând cu luna aceasta, Centrul Cultural Vrancea are un nou membru în echipă. Este vorba despre cântăreața Cosmina Adam, originară din Vaslui. Anunțul a fost făcut astăzi pe pagina de Facebook a instituției: „începând din luna iunie, Centrul Cultural Vrancea se mândrește cu un nou membru în echipa sa. Cosmina Adam este noul expert la clasa Canto muzică clasică, din cadrul Serviciului Școala Populară de Artă. Cosmina este născută la Vaslui, în anul 1991‟.

Frumoasa cântăreață este absolventă a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă‟ Iași. În 2015 a absolvit Universitatea de Arte „George Enescu‟ Iași – specializare Interpretare muzicală-Canto. Cosmina Adam a studiat în 2015 în cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, Nivel I la Universitatea de Arte „George Enescu Iași‟, în 2016 a urmat Modul pedagogie muzicală la aceeași universitate, iar în 2017 a absolvit Masterul la Universitatea de Arte „George Enescu‟ Iași, specializare Interpretare muzicală.

Cum arată portofoliul artistei? Potrivit mesajului postat pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Vrancea, Cosmina Adam a fost solist vocal la „Rapsodia Vasluiului‟ în perioada 2012-2017, a predat canto și vioară în București în peroada 2017-2020, timp de un an, în perioada 2020-2021 a fost asistent și reporter Antena 1 București și în prezent este interpret vocal de muzică populară.

Viitoarea doamnă Matei

Cântăreața Cosmina Adam este viitoarea soție a consilierului județean PNL, Claudiu Matei, președintele Tineretului Național Liberal (TNL) Vrancea. Vrânceanul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale în aprilie, anul acesta, chiar de Paște. Tinerii îndrăgostiți au fost invitați două zile mai târziu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. În cadrul emisiunii, Cosmina a povestit că l-a cunoscut pe viitorul soț pe „Facebook, în urmă cu patru luni‟. „Am intrat pe profilul lui și am zis: «Mhm, îmi place!»‟, spune, emoționată, artista.
Tânăra recunoaște că, până s-au întâlnit prima dată, l-a căutat pe Google să se asigure că este „persoana reală‟ pentru că „nu știi peste ce necunoscut poți să dai‟. „Am pus toată familia să-l caute‟, spune Cosmina Adam, iar Măruță îi răspunde: „Nu l-au căutat nici când s-a înscris în partid, așa cum l-ai căutat în perioada asta‟. Viitoarea mireasă a vorbit și despre cel mai frumos moment din viața ei, cel în care i-a spus „Da!‟ lui Matei Claudiu. Fericitul eveniment a avut loc în Budapesta, acolo unde tinerii îndrăgostiți au petrecut sărbătorile pascale din acest an. „Nu mă așteptam să fiu cerută în căsătorie în prima zi de Paște și la Budapesta!‟, spune Cosmina Adam.

 

Înscrieri la cursurile Școlii de vară

Reprezentanții Centrului Cultural Vrancea anunță faptul că se fac înscrieri pentru cursurile Școlii de vară. „Cursanții sunt așteptați să se înscrie la disciplina Canto muzică clasică, la cursurile Școlii de vară, derulate în perioada 19 iunie – 19 iulie 2023. Taxa școlară este 100 lei. Contact: 0747 347 961; adamcosmina91@yahoo.com. Cursanții se pot înscrie doar dacă au împlinit vârsta de 14 ani. Orele de curs ale Școlii de vară se vor derula în fiecare zi de luni, din cadrul perioadei. Bun venit, Cosmina!‟, se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?