Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Premii pentru elevii cu rezultate excepționale la Geografie. Uniristul David Ștefan Preda merge la Olimpiada Internațională

La ceremonia de premiere desfășurată luni, 12 iunie 2023, în sala de festivități a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, au participat, plini de entuziasm și emoție, elevi, părinți și profesori de geografie din unitățile de învățământ din județul Vrancea. Activitatea a fost structurată pe două secțiuni: o secțiune dedicată elevilor din clasele liceale, în cadrul căreia au fost premiați elevii care au participat la: Olimpiada de geografie, Olimpiada Interdisciplinară ”Științele Pământului”, Concursul Național GeoInfoVirtual, Concursul de comunicări științifice pentru elevii din clasele liceale, și o secțiune dedicată elevilor din clasele gimnaziale, unde au fost premiați elevii care au participat la: Concursul Școlar Național  de Geografie pentru clasele V-VII ,,Mica Olimpiadă de Geografie –TERRA”, Concursul Național Interdisciplinar ”La Școala cu Ceas”, de la Râmnicu Vâlcea, Concursul Școlar Regional de Geografie” Ioniță Ichim”, organizat de ISJ Neamț.

Emoțiile vor continua pentru PREDA DAVID ȘTEFAN de la Colegiul Național ”Unirea” Focșani, calificat la Olimpiada Internațională de Geografie, care va avea loc în Indonezia, la Bandung, în perioada 08 – 14 august 2023 și pentru elevii Trompac Silviana și Constantin Alexandru Gabriel care vor participa la Concursul de comunicări științifice pentru elevii din clasele liceale la Măgurele, județul Ilfov în perioada 10-13.07.2023.

Trebuie să le insuflăm copiilor noștri dorința continuă de a evolua și nu aceea de a câștiga, căci, în final, acele sentimente acumulate pe tot parcursul pregătirii, cât și în momentul desfășurării concursului, sunt cărămizi ce clădesc o personalitate de campion, o mentalitate de învingător, fără a fi nevoie să ne aflăm într-o continuă competitivitate. Dezvoltând o atitudine sănătoasă în ceea ce privește concursurile școlare, copiii vor înțelege că scopul final nu este câștigul, obținerea premiului cel mare, ci experiența în sine, dezvoltarea intelectuală și aprofundarea unui domeniu care îi pasionează. Această călătorie pe care o au elevii care se pregătesc pentru concursurile școlare este presărată cu o mulțime de lucruri minunate de care aceștia se bucură pentru tot restul vieții…  spunea Ernest Hemingway, un mare nuvelist al secolului XX.

Mulțumiri profesorilor coordonatori care au făcut posibile aceste frumoase rezultate, pentru răbdarea de care au dat dovadă mereu și pentru pasiunea insuflată elevilor față de disciplina Geografie! Mulțumiri Societății de Geografie din România, colegilor geografi și ”Premium porc” SRL, pentru implicare și reușita acestei festivități de premiere.

Munca profesorilor nu ar fi fost completă și de succes fără ajutorul părinților. Le mulțumim pentru eforturile lor, pentru dragostea cu care i-au înconjurat, pentru răbdarea de care au dat dovadă în momentele lor de slăbiciune. A fost un efort de echipă și de aceea, îmi permit ca în numele  dumneavoastră, dragi colegi, să le mulțumesc!

Felicitări și bucurați-vă de roadele muncii unui an, care a fost unul deloc ușor. Vacanță plăcută, alături de cei dragi!

Prof. Elena Pătrunjel, inspector de specialitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?