Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Bătaie pe terasa unui club din Focșani! Un tânăr a ajuns la spital, alți patru au fost reținuți

Tineri reținuți în urma unei altercații în loc public

La data de 04 iunie 2023, ora 03.04 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un agent de securitate al unui club din municipiul Focșani, cu privire la faptul că în data de 04 iunie a.c., în jurul orei 03.00, pe terasa clubului s-a produs un scandal între mai multe persoane, care se lovesc între ele.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care în urma altercației în care a fost implicat necesita îngrijiri medicale. Astfel, acesta a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea și transportat la spital.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Focșani, au fost depistate principalele persoane bănuite în cauză, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, iar față de patru dintre cei șapte tineri, la data de 06 iunie a.c. a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice, în vederea documentării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale ce se impun.

UPDATE: Față de cei patru tineri reținuți pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?