Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

FOTO: Primarul Misăilă: Sperăm ca până la sfârșitul săptămânii să finalizăm lucrările de asfaltare pe strada Anghel Saligny

Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă:

Pe strada Anghel Saligny se lucrează la compactarea carosabilului și sperăm ca până la sfârșitul acestei săptămâni să finalizăm lucrările de asfaltare! Înțeleg nemulțumirea locuitorilor din acest cartier, dar nu trebuie să facem rabat la calitate și să turnăm asfaltul înainte de finalizarea structurii drumului. Trebuie să facem lucrări de calitate și nu voi ezita să îi cer constructorului să refacă porțiunile de stradă care nu respectă toate standardele și normativele din construcții. După ce va termina de asfaltat Anghel Saligny, constructorul se va muta pe celelalte străzi incluse în proiectul de resistematizare a infrastructurii de transport în Municipiul Focșani.
Am verificat și lucrările pe care le executăm prin Direcția de Dezvoltare Servicii Publice la trei părculețe din orașul nostru. În aceste zile se lucrează la reabilitarea parcului de pe strada Argeș unde refacem aleile cu pavaj, amenajăm spațiile verzi, toaletăm copacii. Aici vom reface și sistemul de iluminat public și vom amenaja o zonă cu aparate de fitness pentru toate vârstele.

În paralel, se lucrează la amenajarea părculețului de lângă stadionul Milcov din cartierul Sud. Aici am trasat aleile și urmează amenajarea spațiilor verzi, refacerea iluminatului. Al treilea părculeț este pe strada Mitropolit Varlaam, unde am realizat o campanie de plantare la începutul lunii martie. Au fost deja amenajate aleile, au fost plantați copacii, au fost montați stâlpi moderni de iluminat public și mai trebuie doar să aducem pământ vegetal pentru plantarea gazonului. La finalul lucrărilor vom avea un părculeț cochet care îi va bucura pe locuitorii din acest cartier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?