Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: ONSȘ handbal băieți, licee – La Focșani, LPS Suceava a câștigat etapa finală

 

  • Pe locurile următoare s-au clasat reprezentantele Bucureștiului și Mureșului

Etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ) la handbal licee băieți a adus în Sala Polivalentă din Focșani cele mai bune opt formații din țară care și-au disputat în perioada 12-14 mai medaliile competiției. Au fost trei zile cu partide spectaculoase, la capătul cărora cea mai puternică formație s-a dovedit a fi LPS Suceava în componența căreia s-au aflat și jucători ai foarte valoroasei echipe de juniori a CSU din Suceava. În finală, sucevenii au câștigat în fața reprezentantei Bucureștiului – Liceul Teoretic Traian. Au mai evoluat în Polivalentă în etapa finală a ONSȘ handbal băieți licee, formațiile județelor Prahova, Buzău, Mureș, Maramureș – clasată pe locul 3, Timiș, Gorj.

Ieri, a avut loc festivitatea de premiere condusă de profesoara Vica Mincă, inspector de specialitate la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, la care au participat- și au decernat premiile – secretarul general al Prefecturii Vrancea, Eduard Bălănescu, vicepreședintele FR Handbal, Sorin Dinu, profesorul Viorel Ciubotaru, președintele Asociației Județene de Handbal Vrancea și director tehnic al echipelor de handbal ale CSM Focșani 2007, handbaliștii Mihăiță Miroiu și Bogdan Rață de la CSM Focșani 2007. În afara echipelor, au primit cupe, medalii sau plachete arbitrii de Ligă Națională Marian Drăghici și Ionuț Drăguț, care au condus meciurile turneului, Marius Brumaru, observator al FRH, Adrian Dumitru, Alin Dumbravă și Vlad Giurgiuveanu, oficiali.

Au fost desemnați cel mai bun jucător și echipa turneului, ai cărei componenți au primit cupe sau/și medalii. Organizarea competiției– foarte bună, a fost asigurată de ISJ Vrancea și grupul de profesori din Asoaciația Profesorilor de Educație Fizică și Sport Vrancea.

La reușita manifestării sportive din Polivalentă, o contribuție importantă a avut superba trupă de majorete de la Școala nr. 7 ”Adrian Păunescu” din Focșani, pregătite de profesoara Carmen Smeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?