Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Voinţa DEEP SERV: o nouă formulă, o nouă atitudine


   Echipa de minifotbal Voința DEEP SERV, cu o prezență de peste 6 ani în fotbalul vrâncean amator, a câștigat din ce în ce mai mulți suporteri și simpatia iubitorilor de fotbal din județul Vrancea. S-au evidențiat atât prin rezultate foarte bune obținute în cadrul celor mai importante turnee organizate în Vrancea, cucerind titlu dupa titlu, însă și prin disciplină și voință, confirmând simbolic numele echipei „Voința DEEP SERV”.
   Pe lângă competițiile oficiale, la inițiativa finanțatorului echipei, Marian Spînu, echipa a oferit un adevărat spectacol, într-un meci amical caritabil, cu Dinamo București Old-Boys, parte din proiectul umanitar „Cancerul nu știe să aleagă” din 2010, iar în decembrie 2011, numele echipei Voința DEEP SERV, având în componența sa foste glorii ale fotbalului vrâncean a fost cap de afiș alături de nume mari ale fotbalului internațional, precum Galatasaray Istanbul, Dinamo București și Universitatea Craiova, în cadrul unei competiții sportive unice, la nivel național, „Turneul internațional de fotbal în sală GDS-GIE”, fondurile fiind donate Centrului de îngrijire și asistență „Sfânta Maria” – Golești.
   Lotul de jucători: George Sîrbu, Ionel Cristinel (portari), Adrian Vrabie (căpitan), Adrian Toma, Adrian Oltianu, Dragoș Sava, Ionuț Căpățînă, Iulian Niță, Marius Bodoc, Rodinel Stan, Răzvan Crăciun și Valentin Lățcan – jucători de câmp. Antrenor este Ionuț Constantinescu. Clubul a fost înființat pe 10 decembrie 2005, iar entiatea juridică este Asociația Sportivă Voința DEEP SERV. Palmaresul echipei: campioana Vrancei în campionatul de minifotbal, ediția 2011-2012, de două ori campioană a Cupei Firmelor Vrâncene și de patru ori a Cupei Vrancea fair-play.

Obiective pentru sezonul 2012-2013:
 – un nou titlu de campioană – ediția 2012-2013 a Campionatului de Minifotbal;
– câștigarea turneului regional de la Onești, respectiv participarea la finalele naționale de la Deva;
– un nou titlu de campioană în cadrul turneului Cupa Firmelor Vrancene, ediția a III-a. Sponsorii echipei sunt DEEP SERV și Grup DEEP SERV G.I.E.

Planuri mari pentru viitor

   Principalul finanțator, Marian Spînu este optimist și încrezător. „De copil, am fost fascinat de fenomenul fotbalistic, iar această pasiune a condus, în mod firesc, la înființarea unei echipe, alături de care să traiesc emoțiile și satisfacția, pe care acest sport ți le oferă. Așa a început, însă pe parcurs am conștientizat că sportul poate fi un liant fidel între oameni și că împreună putem realiza lucruri mărețe, să dăm o mână de ajutor și celor mai puțin norocoși, făcând ceea ce ne place. În ceea ce priveste participarea noastră în cadrul campionatului de minifotbal, afiliat Federației Române de Minifotbal, recunosc că totul a pornit dintr-o joacă, însă am avut parte de surpriza plăcută, ca nivelul competiției, din punct de vedere fotbalistic și organizatoric, să fie peste așteptările mele; consecința: nu am reușit să trecem de faza regională de la Onești. Acest lucru nu m-a demoralizat, din contra, ca de obicei, m-a ambiționat, fapt pentru care am schimbat, la sugestia antronorului, Ionuț Constantinescu, 70% din lotul echipei de anul trecut, alăturându-se acestui proiect „Voința DEEP SERV”, jucători cu o mare experiență: Adrian Toma, Adrian Vrabie, Rodinel Stan, Marius Bodoc, George Sîrbu, Ionel Cristinel, Dragoș Sava și Valentin Lățcan. Având în vedere că suntem într-o formulă nouă, mai întâi vom lucra la omogenizarea echipei, insuflându-le aceleași valori, fără de care nu aș fi reușit să formez echipe adevărate, atât în business, cât și în fotbal. Obiectivul de anul acesta va fi calificarea pentru turneul final. Cred în această formulă, voi fi alături de ei, ca și până acum, dar rolul meu se încheie la intrarea în teren; așa că le urez baieților mult succes”, a spus Marian Spînu.

Ionuț Constantinescu: „Suntem în direcția bună”

    Antrenorul Ionuț Constantinescu are încredere în echipa sa. „Motivația, muncă, perseverența, valoarea, modestia și caracterul jucătorilor sunt calități ce ne vor ajuta să ne atingem obiectivul. Am în spate un management vizionar și o echipă de profesioniști. Suntem la început de drum, dar rezultatele ultimilor partide mă fac să cred că suntem în direcția bună. Nu a fost simplu să schimbam 70% din lot, ne-am înhămat la o muncă grea, dar sunt convins ca satisfacțiile vor fi pe măsura muncii. Urez echipei, pe această cale, mult succes si le transmit că modestia trebuie să fie ca o sora mai mare pentru noi!”, a punctat Ionuț Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?