Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Viitorul Focşani a ratat podiumul la Cupa „E.On Kinder“


   Aproape 1.500 de micuți sportivi au defilat în fața publicului venit să îi susțină pe stadionul Transil din Târgu Mureș. Bucuria copiilor a atins cote maxime odată cu sosirea lui Gheorghe Hagi, invitatul special al E.ON România, marele fost internațional fiind aplaudat la scenă deschisă de toți cei prezenți. Focul de artificii din final a completat atmosfera incendiară de pe stadionul târgumureșean.    Primele meciuri din cadrul Cupei „E.ON Kinder” au fost disputate în cursul zilei de miercuri, după care copiii jucători, antrenorii, dar și susținătorii acestora s-au reunit în cursul serii pe stadionul Transil din Târgu Mureș pentru a marca deschiderea oficială a competiției. 
   Reprezentanții celor 51 de cluburi din țară și străinătate prezente la turneu au defilat în fața publicului, momentul fiind unul fără precedent în istoria competiției, ajunsă la cea de-a șaptea ediție. Organizată de A.C.S. Kinder și Sportlife, Cupa E.ON Kinder i-a adus în fața celor peste 3.500 de  copii și adulți prezenți la deschidere pe Gheorghe Hagi, invitatul special al E.ON România. Organizatorii au acordat tuturor copiilor – jucători tricouri, medalii și diplome de participare, iar în final toți cei prezenți pe teren s-au bucurat de un frumos foc de artificii. 
   Din păcate, grupele de juniori 2002 și 2003 de la clubul Viitorul Focșani au ratat podiumul la ediția din acest an. Pe durata turneului, focșănenii au avut următoarele rezultate: grupa 2002: 0-2 cu Viitorul Argeș, 0-0 cu ACS Tîmpa Brașov, 0-2 cu Nefele București, 2-1 cu Junior Cîmpulung Moldovenesc și   cu AFC Od. Secuiesc în turneul pentru stabilirea ocupantelor locurilor 9-16. Grupa 2003: 0-5 cu E.ON Cehia, 1-1 cu Athletic Bradu, 1-3 cu Kinder Sg. de Mureș, 4-3 cu Speranța Tg. Mureș.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?