Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Șoferi prinși în Focșani conducând drogați sau sub influența alcoolului

 

Pozitivi la substanțe psihoactive

La data de 03.05.2023, ora 00.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea pe raza municipiului Focșani un autoturism, fiind sub influența substanțelor psihoactive, respectiv COC.

La data de 03.05.2023, ora 01.29, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea pe raza municipiului Focșani un autoturism, fiind sub influența substanțelor psihoactive, respectiv OPI-Opiates.

Ambii conducători auto au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate mostre biologice. În cele două cauze au fost întocmite dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dosar penal pentru alcoolemie

La data de 02.05.2023, ora 07.34, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea pe raza municipiului Focșani un autoturism, având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Buletin de presă al IPJ Vrancea

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?