Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Volei junioare – Trei zile cu turneu semifinal în Polivalentă!

  • CSS Academika Focșani își propune calificarea în turneul final

Lotul CSS Academika Focșani: Claudia Popa, Denisa Cara, Maria Meianu, Gabriela Dumitru, Andra Damaschin, Flavia Obodariu, Mădălina Ioniță, Mihaela Dumitru, Alessia Sima, Riana Bobeică, Elena Fătu, Cristina Păsculescu.

Antrenori: Mihaela Taskiran și Petrică Damian

Turneul semifinal – unul dintre cele 3 ale Campionatului Național de volei junioare, ediția 2022-2023, care va avea loc la Focșani, în Sala Polivalentă, va începe vineri, 28 aprilie, și va continua până duminică, 30 aprilie, inclusiv. Vor participa CSS Academika Focșani, CSȘ Târgoviște, CSȘ Sighetu Marmației și CSM București. Se vor disputa câte două jocuri în fiecare dintre cele trei zile, astfel: vineri, 28 aprilie, la orele 15:00 și 18:00, sâmbătă, 29 aprilie, la orele 11:00 și 14:00, și duminică, 30 aprilie, la orele 10:00 și 13:00. CSS Academika va juca în fiecare zi a doua partidă. Tragerea la sorți a meciurilor va fi făcută în această seară la ora 19:00

Voleibalistele de la CSS Academika s-au antrenat și ieri (foto), se vor pregăti și astăzi în Sala Polivalentă sub îndrumarea profesorilor Mihaela Tașkiran și Petrică Damian. În lot a revenit, după accidentarea de acum un an, urmată de operație și o lungă și dificilă refacere, Alessia Sima, jucătoare valoroasă, puternică și care poate contribui la promovarea în turneul final alături de celelalte jucătoare care au urcat echipa, cu înfrângeri doar cu CSU Medicina Târgu Mureș și Dinamo București în fazele anterioare al competiției. CSS Academika Focșani are în componență jucătoare de foarte bună calitate, care au mai jucat în turnee semifinale de campionat național, unele, chiar în turneul final. Una dintre acestea, Gabriela Dumitru, atunci la Dacia Mioveni, a fost desemnată cea mai bună extremă a turneului final din 2022, când echipa din care a făcut parte a obținut medalia de bronz a Campionatului Național.

Profesoara Mihaela Tașkiran mi-a spus că este încrezătoare că formația pe care o pregătește împreună cu profesorul Petrică Damian se va califica pentru ultima fază a Campionatului Național 2023, cea în care va fi desemnată campioana României.

Focșănenii cărora le place voleiul vor avea parte de trei zile pline cu meciuri spectaculoase oferite de patru dintre cele mai bune 12 echipe din țară. Iar suporterii fetelor Focșaniului vor putea să-și susțină acasă la ei favoritele, care sunt talentate, frumoase, valoroase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?