Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Fotbal – Adversară din Prahova pentru Dumbrăveni în barajul pentru Liga a III-a


•    Euromania – CS Păulești, în dublă manșă: 18 iunie la Dumbrăveni, 25 iunie, la Păulești
•    Campioana Prahovei are în componență mai mulți foști jucători experimentați, trecuți, inclusiv, prin prima divizie!

Federația Română de Fotbal a decis perechile de echipe care își vor disputa la baraj locurile în Liga a III-a în viitoarea ediție de campionat. Campioana Vrancei, Euromania Dumbrăveni, va întâlni, în dublă manșă, campioana Prahovei, CS Păulești. Prahovenii au avut un  parcurs foarte bun în ediția de campionat care tocmai s-a încheiat în care, din 28 de jocuri, au pierdut doar două și au terminat unul la egalitate. În lotul Păuleștiului de află mai mulți jucători care au trecut prin ligile superioare ale fotbalului românesc, așa cum sunt Laurențiu Dumitru sau Florin Pripu, care a jucat în Grecia între 2005-2012, după care, în țară, a evoluat în echipe de liga a III-a. Portarul Păuleștiului, Bogdan Rădulescu, este portarul Naționalei de minifotbal și a fost coleg cu Emilian Chivu, în formația care a reprezentat România la prima ediție a Campionatului Mondial din SUA, în 2015! Va fi, cu siguranță, un duel de văzut între Rădulescu și valorosul Chivu, autorul unui gol de kinogramă în finala Cupei, cu AS Odobești. Ca un amănunt de culoare, la campioana Prahovei joacă și Gheorghe Bărăgan, fotbalist care, așa cum mi-a spus ziaristul ploieștean Ionel Luțan, a promovat până acum de șapte ori cu diverse echipe! CS Păulești mai are de jucat în Cupa României, etapa județeană, unde este ca și calificată în finală.

Euromania Dumbrăveni, la rândul său, este o formație puternică, fără adversar pe măsură în fotbalul vrâncean de ligă a IV-a, cu jucători de bună calitate, care pot aduce județului o nouă promovare în Liga a III-a, după cea reușită în vara trecută de CS Panciu. Antrenorul Euromaniei, profesorul Daniel Bănică, mi-a declarat că  este conștient de valoarea adversarei, dar că echipa sa are jucători care pot face față presiunii unor meciuri de calificare și au foarte multe argumente fotbalistice cu care să se impună în dubla cu CS Păulești. Åži, ca urmare, să-și câștige locul în Liga a III-a.  
Primul joc al barajului va fi la 18 iunie, de la ora 17,30, la Dumbrăveni, iar returul, peste o săptămână, la Păulești. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?