Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Handbal, Liga Națională – Locul 5, încă este un obiectiv ce poate fi atins

  • Joc dezamăgitor duminică, Minaur Baia Mare – CSM Focșani 2007 34-24 (16-13)

Formații

Minaur Baia Mare: Buzogany, Sîncu –Nagy – 1 gol, Teca, Vujovic – 5, Căbuț – 7, Kotrc – 4, Kozakevych – 1, Cip – 1, Ratkovic – 1, Pop – 1, Vujic – 1, Da Silva 4, Fotache 1, Bera 5, Mănescu 3.

CSM Focșani 2007: Cloșcă, Marocico – 2 goluri, Rusu – Ragea, Kritikos 6, Rață 1, Pavlov, Miroiu 3, Crnoglavac 7, Popovici, Hrimiuc 1, Mocanu, Marijanac – 1, Roșu 2, Eros, Makrishin 1.

CSM Focșani 2007 a pierdut meciul disputat duminică, la Baia Mare, cu Minaur, în etapa a 24-a a campionatului Ligii Naționale. Victoria gazdelor era de așteptat în condițiile în care acestea aveau mare nevoie de 3 puncte pentru a urca pe locul al doilea al clasamentului. În asemenea împrejurări nu prea există echipă care să ia puncte de la Baia Mare. Minaur pornea ca mare favorită și pentru că focșănenii se află într-o prea lungă perioadă cu rezultate slabe. Este adevărat că și băimărenii era s-o pățeaască la Odorhei unde câștigaseră greu, la limită, în etapa a 23-a. Nu faptul că handbaliștii focșăneni au pierdut meciul de duminică provoacă dezamăgirea suporterilor, ci maniera în care au făcut-o, impresia de abandon pe care au lăsat-o în multe momente ale întâlnirii.

Paradoxal, însă, nimic nu-i pierdut, încă, în cursa pentru locul 5! Dacă handbaliștii focșăneni vor câștiga meciul cu CSM București programat pentru 19 aprilie, revin în cursă! Condiția este ca până atunci să lămurească tot ce au de lămurit despre cum și ce să joace. Până la o nouă referire – care va fi după Sărbători – la handbalul de Ligă Națională în Monitorul de Vrancea, le urez echipei CSM Focșani 2007 ca și suporterilor săi să aibă un Paști cu sănătate și zile senine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?