Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal feminin – În primul amical din intersezon, fetele Țifeștiului au remizat cu o formație din Liga a II-a

  • Măgura Bacău 2012 – Estera Țifești 2-2 (0-0)

Formația Estera Țifești: Bianca Radu – Marta Onea, Andreea Onea, Ana Barbu, Elena Conduraru – Georgiana Istrate, Mădălina Ismană, Florina Onia, Mihaela Ștefan – Laura Petrihan, Elena Damian. Au mai evoluat portărița Miruna Munteanu și jucătoarele de câmp Larisa Tufănoiu, Francesca Lățcan, Ana Maria Șerban, Felicia Antonescu, Larisa Cojocaru. Nu au putut fi folosite, din diverse motive, Bărbunțoiu, Bîrsă și Lăluciu, jucătoare de bază în formația antrenată de profesorii Paul Cioran și Gabriel Sibechi.

Campionatul Ligii a 3-a la fotbal feminin va fi reluat la 19 martie, când lidera Seriei a 2-a, Estera Țifești, va întâlni în deplasare penultima clasată, ACS Activ Slobozia 2. În plină perioadă de pregătire pentru ultima parte a competiției, formația țifeșteană a disputat duminică, 5 martie o primă partidă de verificare în deplasare, în compania grupării Măgura 2012 Bacău, ocupanta locului 6 în Liga a II-a. Întîlnirea s-a încheiat cu 2-2 (0-0), golurile oaspetelor fiind înscrise de Mădălina Ismană și Bianca Radu.

În comentariul de după meci postat pe pagina de facebook Estera Țifești, profesorul Paul Cioran aprecia că echipa a făcut un meci foarte bun ridicându-se deseori peste nivelul adversarului și făcând, practic, insesizabilă diferența între eșaloane 2 și 3”. ”Până la urmă a fost o evoluție consistentă a echipei noastre, atitudinea și pofta de joc fiind la nivel maxim, ceea ce ne face să credem că fetele noastre vor fi capabile să gestioneze cum trebuie cele 7 etape ale returului de campionat”, a mai apreciat profesorul Paul Cioran.

Primul meci al primăverii pe teren propriu pentru Estera Țifești va fi teren propriu, probabil pe Stadionul din Panciu, la 26 martie, derbiul cu Politehnica Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?