Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Hai la BIG Market Focșani să dăm o mână de ajutor oamenilor din Turcia

La începutul acestei săptâmâni, regiunea de frontieră turco-siriană a fost afectată de două cutremure cu magnitudinea de 7,7, respectiv 7,6, potrivit estimărilor Guvernului de la Ankara. Cutremurele au lăsat în urma lor clădiri devastate, morți, răniți și oameni fără un acoperiș deasupa capului. În Turcia și în Siria oamenii își plâng morții. Este frig, mulți dintre ei nu mai au un loc căruia să-i spună „acasă‟ și nici măcar o pătură cu care să se învelească.

Echipe de ajutor din mai multe țări, inclusiv din România, au plecat spre regiunile afectate pentru a da o mână de ajutor. Și noi, cei de acasă, putem ajuta! BIG Market Focșani a anunțat o campanie prin care colectează haine călduroase, pături, saci de dormit, perne, conserve și apă pentru oamenii din Turcia. „Dăruiește dragoste și sprijin! Oamenii din Turcia au fost loviți de două cutremure devastatoare și acum se luptă să supraviețuiască, în aer liber. Ei au nevoie, acum, de noi. Frați și surori, părinți, pompieri români au plecat acolo pentru a putea elibera oamenii de sub povara ruinelor, ce până acum câteva zile, le erau adăpost! Noi cum ajutăm? Donați haine călduroase, pături, saci de dormit, conserve și apă pentru a le oferi o mână de ajutor. Fiecare gest contează și poate face diferența între viață și moarte pentru acești oameni. Să arătăm că suntem uniți și că nu îi vom lăsă să lupte singuri în această perioadă grea. Dăruiește acum! Donațiile strânse la BiG Market din Focșani vor fi expediate în Turcia! Adresa: Stradă. Vîlcele, nr. 58, Focșani! Telefon: 0760244500‟, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a BIG Market Focșani.

Este nevoie de haine de iarnă adulți și copii: paltoane/geci, pelerine de ploaie, ghete/cizme, pulovere, pantaloni, mănuși, fulare/eșarfe, căciuli, ciorapi/șosete, lenjerie de corp. Alte articole: corturi, paturi de campanie, saltele pentru cort, pilote/pături, saci de dormit, reșouri/radiatoare/lămpi pe gaz, butelii, termosuri, lanterne, baterii externe, generatoare, cutii cu alimente (produse alimentare neperisabile – conserve), mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă și curățenie și produse de igienă feminină.

Nu se acceptă bani, doar produsele menționate mai sus. Donațiile se duc la magazinul BIG Market Focșani în orice zi de luni până duminică în intervalul orar 07:00-21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?