Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

A murit Vasile Comănescu, bunicul gimnastei Ana Maria Bărbosu și fondatorul firmei Foto Polaroid de lângă Școala Nr. 9

Vasile Comănescu, fondatorul firmei Foto Polaroid de lângă Școala Nr. 9 din Focșani, a murit în această dimineață. Familia a postat pe facebook următorul mesaj: 

„Joi, 26.01.2023, 03:50

Bunul Dumnezeu s-a îndurat și l-a vindecat de toate durerile și tristețile lumii în care atât de puțin, dar atât de frumos a trăit. Vă mulțumim tuturor celor care i-ați colorat viața, astfel încât v-a dăruit lumină și căldură sufletească prin trecerea lui din această lume! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Scumpul nostru tată și preaiubitul soț va trăi veșnic prin tot ceea a reușit să ne dăruiască din tot sufletul lui: iubire și încredere necondiționată! Comănescu Vasile fondatorul firmei Foto Polaroid de la școala Nr.9”.

Fiica sa, profesoara de limba și literatura română Pompilia Bărbosu, mama campioanei de gimnastică Ana Maria Bărbosu, a scris: 

„De azi-dimineață am rămas un copil sărman de tată și îndurerat de o mamă ce și-a pierdut dragostea vieții… Vă mulțumim tuturor celor ce l-ați cunoscut și i-ați colorat viața, încât să lase fiecăruia numai lumină și căldură sufletească prin trecerea sa. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Scumpul meu tată, tare, tare bun ai mai  fost! Îți mulțumesc pentru toată iubirea și iertarea ta prin care ai știut să mă faci un om mai bun și iartă-mă, că nu m-am priceput mai mult și că ți-am adus și vijelii transformate în curcubeie de iubire!”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?