Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii au început pregătirea pentru sezonul de primăvară!

  • Și-au reziliat contractele Taciuc, Gîrdea, Rogoveanu, Arnăutu, Petre, Băjenaru

  • Pentru completarea lotului vor fi văzuți la lucru jucători ce vor veni în această săptămână, iar conducerea echipei va decide cine va rămâne la Focșani

Fotbaliștii de Liga a III-a ai Focșaniului, intrați în vacanță în prima săptămână a lunii decembrie 2022, s-au reunit, ieri, la Stadionul Milcovul, unde a avut loc și prima ședință de pregătire condusă de Adrian Toma, antrenorul care a condus CSM 2007 în prima parte a returului actualei ediții de campionat. La reunire a fost prezent și directorul CSM Focșani 2007, Nicuță Oprea. După o primă parte a antrenamentului, în Sala de judo a CS Unirea, jucătorii au ieșit pe terenul 2 pentru alergare și alte exerciții fizice specifice reacomodării la efort. Așa cum mi-a spus președintele Comitetului Director al CSM 2007, Liviu Macovei, echipa de fobal nu va mai merge ca în alți ani în cantonament montan, ci va face pregătire centralizată la Focșani, unde sunt condiții foarte bune. O problemă ar putea-o constitui terenurile pentru jocuri și antrenamente, dar conducerea secției are în vedere câteva soluții în localități din zonă unde sunt și terenuri sintetice.

Lotul din toamnă s-a subțiat prin plecările lui Taciuc, Gîrdea, Rogoveanu, Arnăutu, Petre, Băjenaru care și-au reziliat contractele. Pentru completarea lotului, în această săptămână vor veni câțiva jucători care urmează să fie văzuți la lucru de antrenori care vor decide cine va rămâne să evolueze pentru CSM 2007 în ultima parte a campionatului.

Conducerea echipei a stabilit un program de jocuri de pregătire – cu Ceahlăul Piatra Neamț, Gloria Buzău, Sepsi Sfântu Gheorghe 2, Sporting Liești. În funcție de vreme și terenuri, pot fi convenite și alte meciuri amicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?