Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: Centrul Medical MEDECO Focșani s-a mutat într-o nouă locație

Centrul Medical MEDECO Focșani, partener SYNEVO București, s-a mutat într-o nouă locație aflată pe strada Dobrogeanu Gherea nr.1, în proximitatea Catedralei „Sfânta Cuvioasă Parascheva” Focșani. Schimbarea s-a produs la începutul acestei luni, iar noul spațiu oferă atât medicilor, cât și pacienților condiții mai bune și un spațiu mult mai generos față de vechiul sediu. MEDECO este „primul utilizator al noului spațiu, ceea ce înseamnă că îndeplinim toate normele de igienă”.

Noul an a venit pentru noi, Clinica MEDECO, cu o schimbare de locație. Ne-am mutat într-un spațiu mai frumos, mai nou și mai bine amenajat, situat pe strada Dobrogeanu Gherea nr 1, în proximitatea Catedralei, unde vă așteptăm cu drag cu toate serviciile pe care le aveam și în vechiul spațiu”, transmite doctor Ruxandra Ciușleanu, medic primar Medicină Generală și medic de familie cu competență în ecografie generală.

Echipa medicală formată din: dr. Ruxandra Ciușleanu – Medicină Generală și Medicină de familie, dr. Oana Buruiană – Endocrinologie, dr. Manuela Saulea – Hematologie, dr. Florentina Negoiță – Ginecologie, dr. Anna Maria Crauciuc – Ginecologie, dr. Iulian Buruiană – Urologie și dr. Laurențiu Taban – Ortopedie vă așteaptă în noua locație cu aceleași servicii de calitate.

Profesionalism, dedicare, grijă pentru pacienți

Clinica MEDECO Focșani colaborează cu Laboratorul de analize Synevo București care oferă „peste 2.000 de tipuri de analize medicale uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic”. Însă o altă colaborare la fel de importantă este și cea cu Laboratorul Bioclinica. „Programul de recoltare a analizelor este de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-10:30. Ulterior, probele sunt trimise la laboratorul central, Synevo București. De asemenea, lucrăm și cu Bioclinica, un alt laborator important, renumit pentru investigațiile hematologice, însă la acest laborator se poate determina și flora bacteriană pe care o avem fiecare la nivelul colonului, analiza fiind numită DISBIOZĂ”, explică dr. Ruxandra Ciușleanu. De asemenea, MEDECO este partener și cu Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, oferind abonaților acestei rețele consultații și ecografii.

În ceea ce privește Ginecologia, cele două doamne doctor care colaborează cu Clinica MEDECO, „acoperă toată gama de servicii, începând de la avort medicamentos, investigații ecografice, recoltare de probe, consiliere cotraceptivă și până la monitorizarea gravidelor și patologia ginecologică”.

Cel mai bun tratament al bolii este prevenția, și o știm cu toții. Ei bine, dr. Ruxandra Ciușleanu a observat că în ultima perioadă „a început să crească frecvența persoanelor care merg și fac investigații medicale fără a aștepta să se îmbolnăvească sau să simtă durere”, ceea ce este „un lucru foarte bun și îmbucurător”.

Îi așteptăm pe vrânceni, și nu numai, cu drag la Clinica MEDECO, atât pentru analize, pentru că avem un laborator de prim rang, cât și pentru celelalte specialități, pentru că dispunem de aparatură de înaltă calitate și medici cu experiență. Efectuăm și ecografii, inclusiv elastografie – o tehnică care testează duritatea formațiunilor și, în funcție de această duritate, ne putem orienta dacă este vorba de ceva benign sau malign. Elastografia este foarte importantă mai ales la sân, tiroidă și părți moi”, mai explică medicul.

Hai, învață să-ți pui sănătatea pe primul loc! Programările se fac telefonic, la numerele de telefon: 0237 620 234 sau 0742 222 505.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?