Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Adolescent de 16 ani din Focșani, prins conducând o mașină furată

La data de 09.01.2023, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, în vârstă de 68 de ani, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe raza satului Coroteni, din com. Slobozia Bradului, jud. Vrancea, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 09.01.2023, în jurul orei 19.15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești, cu ocazia activităților specifice desfășurate, au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Vulturu, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, fapt atestat de rezultatul obținut în urma testării cu aparatul etilotest, de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 09.01.2023, ora 23.20, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Focșani au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, din mun. Focșani, care nu avea asupra sa niciun document. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este minoră (16 ani) și nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 10 ianuarie 2023

Sursa foto: Pixabay

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?