Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Accident cu trei victime, provocat de un şofer băut


   Trei persoane au fost rănite ușor după ce mașina în care se aflau, un Golf 3, a fost lovită de un Golf 4, al cărui șofer nu s-a asigurat atunci când a pătruns pe drumul european, dinspre Cotești, și nu a acordat prioritate de trecere mașinii care circula regulamentar. În plus, șoferul vinovat era și băut bine, el având o alcoolemie de 1,33 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
   Accidentul s-a produs duminică seara, în jurul orei 21.00, pe DN 2 E85, la intersecția cu Peco Cotești. Nicu R., din Negrilești, venea de la București, iar în mașina sa se mai aflau două persoane, o femeie și un copil, ambii din comuna Negrilești. La intersecția cu drumul care duce spre Cotești, mașina acestuia, un Golf 3, a fost lovită de un Golf 4, condus de Eugel L., de 39 de ani, din Focșani, care a pătruns pe drumul european fără să se asigure.
   În urma impactului, mașinile au fost serios avariate, iar Nicu R., șoferul care conducea regulamentar, și cei doi pasageri din mașina sa au ajuns la spital pentru investigații medicale. „Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 21.00. Eu veneam de la București și mai erau în mașină două persoane. La intersecția cu localitatea Cotești, la Peco, o mașină a venit de pe drumul lateral, nu mi-a acordat prioritate de trecere și m-a lovit. Mașina mea este avariată în proporție de 90%. Atât eu cât și pasagerii am ajuns la spital pentru investigații”, ne-a declarat Nicu R., șoferul care circula regulamentar. 
    Polițiștii ne-au spus că șoferul care a intrat cu mașina pe european fără se se asigure era băut bine. „La data de 08.09.2013 orele 21.10, pe Drumul Național 2 E85, L. Eugen, de 39 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate și având o îmbibație alcoolică de 1,33 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen Golf condus regulamentar de R. Nicu, de 36 ani. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerilor  R.Mariana, de 35 ani, și R. G. C., de 10 ani, toți din comuna Negrilești. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-au transmis polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?