Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Femeie lovită de o mașină, în Focșani

„Astăzi, 09 Ianuarie, ora 07.10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focsani au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Focsani, pe strada Bucegi, a avut loc un accident rutier, in care un pieton a fost acrosat de un conducator auto. A rezultat rănirea ușoară a pietonului, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani. Din primele verificări rezultă că femeia traversa strada regulamentar”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

Conform reprezentanților Ambulanței Vrancea, femeia a suferit un traumatism craniocerebral închis, fiind conștientă la preluare. „Se monitorizează și stabilizează în ambulanță și se transportă la Upu Focșani. În urma investigațiilor efectuate în UPU Focșani se solicită transferul victimei cu o ambulanță de tip B2 cu asistent la Neurochirurgie Galați”, precizează sursa citată.

Potrivit poliţiei, autoturismul implicat în accidentul rutier aparţine MApN, scrie AGERPRES. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, mai arată AGERPRES.

Foto cu rol ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?