Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

FOTO! Focșănenii au umplut Piața Unirii de Revelion

Mii de focșăneni au petrecut noaptea dintre ani în Piața Unirii. Au cântat și au dansat alături de Ștefan Bănică Jr., care a făcut un spectacol de zile mari. Artistul i-a încântat pe focșăneni atât cu melodiile noi cât și cu cele devenite deja șlagăre. Tradițiile au ajuns pe scena din Focșani aduse de Uncheșii de la Păunești, cunoscuți pentru măștile lor, și de artiștii Ansamblului Folcloric Țara Vrancei.
La cumpăna dintre ani, un spectaculos foc de artificii a luminat cerul Focșaniului. Prezentatorul spectacolului, actorul
Sorin Francu, a transmis mesajul primarului Focșaniului, Cristi Misăilă.

Dragi focșăneni,
La sfârșit de an este momentul bilanțului, când alături de cei dragi ne gândim la anul care a trecut și ne pregătim pentru noul an. Ne gândim la ceea ce a fost bun în 2022, dar și la ce urmează să facem în 2023. Personal, îmi doresc ca pentru noi toți, Focșani să fie casa noastră! Să fie orașul în care ne creștem frumos copiii, să fie un oraș sigur și curat și în 2022 am muncit zi de zi pentru toate aceste lucruri! 2023 este un nou început pentru Focșani, pentru România! 2023 și anii care vor urma trebuie să împlinească dorința noastră, a tuturor, de a trăi cât mai bine, în armonie și unitate! Îmi doresc ca în anul ce vine să fim cu toții mai înțelepți, mai solidari, mai uniți pentru că doar împreună vom putea trece peste toate greutățile.
Dragi focșăneni,
Acum, în noaptea trecerii dintre ani, vă adresez aceleaşi urări de bine și de sănătate pe care le adresez şi membrilor familiei mele. Să primim noul an cu bucurie și veselie, alături de cei dragi! Transmit multă sănătate și fericire focșănenilor care au venit în această seară în Piața Unirii, focșănenilor care petrec acasă, alături de cei dragi, dar și celor care sunt departe, la muncă! Știu că le este dor de familie, de prietenii din Focșani și că și-ar fi dorit să fie alături de noi, în Piața Unirii la trecerea în noul an.Vă urez un an 2023 cu pace, sănătate și înțelepciune.

La mulți ani 2023!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?