Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Primăria Sihlea va construi un Centru funcțional de asistență comunitară

Primăria Sihlea va construi un Centru funcțional de asistență comunitară. Acesta are o valoare de estimată de 2,1 milioane de lei și va purta numele Alexandru Sihleanu. „Lucrările de reabilitare privind obiectivul de investiție „Centrul funcțional de asistență comunitară Alexandru Sihleanu, comuna Sihlea, județul Vrancea”, se vor face pe o suprafață totală de 649,71 mp, din care: suprafață reabilitată parter 246,08 mp, suprafață reabilitată etaj 326,54 mp și suprafață reabilitată subsol 77,09 mp. Categoria și clasa de importantă a construcției este C III, iar regimul de înălțime a construcției este S+P+P1”, se arată în descrierea pe scurt a investiției.

Primăria Sihlea mai are în derulare un proiect ce vizează asfaltarea a aproximativ 6 kilometri de drumuri locale. Lucrările de asfaltare sunt realizate de societatea Keyboard SRL în cadrul proiectului de investiție „Modernizare drumuri comunale, comuna Sihlea, județul Vrancea”. Este vorba de reabilitarea a aproximativ 6 kilometri de străzi, iar lucrările constau în următoarele: lucrări pregătitoare; amenajare sistem rutier; amenajare acostamente; șanțuri și rigole; podețe; siguranța circulației. Autoritatea contractantă intenționează să modernizeze drumuri comunale în următoarele sate: Satul Sihlea – străzile Viselor, Slimnic, Alexandru Sihleanu, Căpitan Caraiman, Lalelelor; Satul Căiata – străzile Săpunări, Brîndușei, Panseluței, Narciselor, Lalelelor, Zambilelor; Satul Bogza – străzile Școlii, Crângul Meilor. Valoarea totală estimată a investiției este de 4,7 milioane de lei.

O altă investiție aflată în derulare în Sihlea este cea privind „Construire școală generală cu 6 săli de clasă, comuna Sihlea, sat Sihlea, jud. Vrancea”, care are o valoare de peste 3 milioane de lei. Astfel, noua unitate de învățământ va avea șase săli de clasă moderne care vor fi complet utilate și dotate, cancelarie, sistem de încălzire modern, grupuri sanitare, și va fi racordată la toate utilitățile disponibile în zonă, respectiv apă, canalizare și electricitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?