Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Cum să rămâi în siguranță în lumea jocurilor de noroc

Pe cât de încântătoare sunt jocurile de noroc, pe atât de precaut/ă trebuie să fii în timp ce joci în mediul online. Cu toate că platformele de joc sunt securizate, pot apărea anumite situații care să aibă repercusiuni negative. Toate cazinourile de pe piață oferă noilor veniți pachete atractive în care sunt incluse rotiri gratuite la anumite sloturi sau bani, sub forma unui bonus fără depunere sau a unui bonus acordat pentru prima depunere. Totuși, e bine să știi la ce fel de cazino trebuie să te înscrii și cum să te asiguri că datele tale sunt în siguranță.

Ce anume trebuie să iei în considerare înainte de a te înregistra pe o platformă de jocuri online

Înainte de a crea un cont nou pe site-ul unui cazino și mai ales, înainte de a depune fonduri în acesta, este recomandat ca jucătorul să analizeze cu atenție anumite aspecte referitoare la respectivul cazino. Iată ce anume este indicat să verifice jucătorul:

Licența cazinoului

Licența este primul lucru care ar trebuie să fie verificat. Cazinourile care nu dețin o licență de funcționare acordată de către instituțiilestatului pe teritoriul căreia își desfășoară activitatea, nu poate fi de încredere. Asemenea cazinouri pot aduce prejudicii clienților săi pe plan financiar, fie prin pierderea banilor de către jucător fără a exista o justificare, fie prin neonorarea bonusurilor promise.

Securitatea platformei de joc

Securitatea site-ului nu este importantă doar din punct de vedere al fondurilor depuse de jucător în cont, ci și din punct de vedere al datelor transmise în cadrul procesului de verificare a contului și chiar de înregistrare. Crearea unui cont presupune transmiterea de date personale. Altfel spus, datele sunt „încredințate” cazinoului cu un anumit scop, iar dacă respectivul cazino nu ar fi licențiat, datele ar putea fi utilizate într-un scop greșit, poate chiar ilegal.

Recenziile altor jucători

Deși poate nu e 100% credibil, recenziile jucătorilor care deja s-au înregistrat pe platforma de jocuri pot dezvălui multe lucruri despre cazino. În felul acesta se pot afla detalii sincere despre oferta de jocuri, despre bonusuri, modul de acordare al acestora, despre modul în care sunt onorate retragerile câștigurilor. Din opiniile altor jucători se poate afla dacă există anumite probleme la nivelul cazinoului, putând în final trage concluzia dacă se merită sau nu să te înregistrezi pe platforma lor de jocuri.

Certificările deținute de cazino

Toate cazinourile care sunt licențiate promovează jocuri ce sunt verificate de instituții specializate. Acestea sunt menționate în subsolul platformelor de joc, cele mai cunoscute nume fiind GLI și eCogra. Acestea verifică periodic RTP-ul jocurilor promovate pe platformă, împiedicând în felul acesta ca acestea să fie manipulate în vreun fel de cazinouri. Trebuie acordată atenție și jocurilor exclusive ce  pot fi găsite doar la cazinoul în cauză.

Premiile primite de către cazinou

Deși  nu este un aspect relevant în proporție de 100%, și premiile primite de-a lungul timpului de cazino sunt importante. Acestea pot scoate în evidență calitatea produselor pe care le promovează, precum și dedicarea lor în dezvoltarea întregii industrii. Din astfel de amănunte minore poți deduce dacă acel cazino are un plan de dezvoltare pe viitor și dacă inspiră sau nu încredere.

În încheiere

Dacă aspectele detaliate mai sus sunt verificate înainte de a se crea un cont pe site-ul cazinoului, pot fi evitat eventualele pierderi financiare cauzate de atacurile cibernetice și nici nu vei deveni victima vreunei înșelăciuni. Doar cazinourile licențiate pot garantată protecția datelor tal și siguranța că vei primi bonusurile și câștigurile care ți se cuvin de drept. Indiferent de oferta promovată de cazino, trebuie să te asiguri mai întâi că este un cazino licențiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?