Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Topul sportivilor vrânceni, realizat de Direcția Județeană de Sport

Ca în fiecare an, Direcția Județeană de Sport Vrancea, a întocmit clasamentul celor mai valoroși sportivi ai județului Vrancea. Din păcate, din cauza lipsei bugetului din acest an, Gala Laureaților Sportului Vrâncean nu s-a putut organiza, eveniment menit să reliefeze atât interesul cât şi pasiunea pentru sport a publicului larg, dar şi să evidenţieze performanţele deosebite obţinute de către sportvii şi antrenorii vrânceni pe plan național şi internaţional.

Având în vedere Ordinul Ministrului Sportului nr. 1182/28.11.2022, prin care topul celor mai merituoși sportivi și antrenori se stabilește doar la disciplinele/probele sportive olimpice, instituția noastră a luat act de acest aspect și a întocmit clasamentul primilor 10 sportivi care activează și concurează pentru structurile sportive vrâncene.

Dorim pe această cale să felicităm în egală măsură toți sportivii și antrenorii vrânceni care ne reprezintă cu cinste şi mândrie la întrecerile sportive naţionale şi internaţionale, atât la discipline sportive olimpice, cât și la cele neolimpice!

Totodată, transmitem felicitări și mulțumiri colaboratorilor noștri, instituțiilor și autorităților locale și județene, sponsorilor, conducătorilor structurilor sportive, fără de care, rezultatele sportive nu se puteau obţine.

Apreciem mass-media sportivă vrânceană pentru mediatizarea fenomenului sportiv cu profesionalism și obiectivitate.

Sărbători fericite și fie ca anul ce urmează să fie un an plin cu rezultate sportive de top, bucurii și multă sănătate!

Director executiv, Daniel Gongu

Comunicat de presă

Topul poate fi văzut AICI

Sursa foto: Lukas Hartmann-pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?