Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Patru zile de concerte, surprize și premii, „La Crâng, de Crăciun”

Consiliul Județean Vrancea invită vrâncenii să participe și în perioada 24-27 decembrie la evenimentul „La Crâng, de Crăciun”. În perioada sărbătorilor de iarnă, Crângul Petrești a devenit un tărâm de poveste, în care copiii, alături de părinți și bunici, se pot bucura de o atmosferă ca în basme și au parte de multe surprize.

“Petrecem cele mai frumoase sărbători din an împreună, ”La Crâng, de Crăciun”! Vă așteptăm în lumea de poveste din Crâng, în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie și în toate zilele de Crăciun, pe 25 decembrie, 26 decembrie și 27 decembrrie! Moș Crăciun și personajele din povești îi așteaptă pe cei mici la atelierele de creație și la spectacolele interactive cu muzică, teatru și dans. O plimbare cu trenulețul lui Moș Crăciun va fi de neuitat pentru cei mici! Vom trăi împreună magia colindelor alături de Nico, Ducu Bertzi, Vlad Miriță, Ovi Jacobsen, Laura Dinu și Eugenia Nicolae. Copiii pot depune scrisorile pentru Moș Crăciun în urna specială, 26 decembrie fiind ultima zi în care pot fi aduse scrisori, pentru a putea participa la tombola cu marele premiu o excursie la Disneyland Paris! Tragerea la sorți a câștigătorilor va fi pe 27 decembrie. Vă așteptăm cu drag în lumea magică din Crâng! În acest an scriem povestea împreună! Petrecem cele mai frumoase sărbători din an împreună, ”La Crâng, de Crăciun”!”, se arată în mesajul invitație lansat de administrația județeană.
Pentru a oferi această atmosferă magică de Crăciun, într-un spațiu de poveste, așa cum este Zona de Agrement ”Crâng Petrești”, Consiliul Județean organizează activități de divertisment pentru cei mici, cu Moș Crăciun, spiriduși și alte personaje de poveste, precum și spectacole cu artiști de renume, ce au în repertoriul lor cântece dedicate Crăciunului. În Crâng funcționează și un trenuleț turistic, cu o capacitate de maximum 15 persoane, care deja este atracția târgului și care plimbă gratuit copiii care vin în Crâng pentru a se bucura de activitățile organizate pentru ei. De asemenea, în Crângul Petrești sunt amplasate căsuțe din lemn, de unde pot fi cumpărate diverse produse (alimentare și non-alimentare), specifice sărbătorilor de iarnă.
Administrația județeană organizează și o tombolă pentru copiii care îi vor scrie lui Moș Crăciun. Tombola este destinată tuturor copiilor care au domiciliul în județul Vrancea, cu vârsta de până la 18 ani. Consiliul Județean va oferi câștigătorilor tombolei trei premii. Marele premiu este o excursie de vis la Disneyland Paris pentru vacanța de Paște 2023, pentru 2 adulți și maximum 4 copii. Al doilea premiu este o excursie la Dino Parc Râșnov, iar premiul al treilea este o excursie la Muzeul Simțurilor din București, pentru 2 adulți și 2 copii, ambele în vacanța de Paște de anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?