Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Femeia care a murit la UPU este o cunoscută cosmeticiană din Focșani

Femeia care a murit ieri, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, după ce a intrat în stop cardio-respirator, este o cunoscută cosmeticiană.

Pe pagina sa de Facebook sunt mesaje care exprimă tristețea celor care au cunoscut-o.

„Ne mor prietenii, ne mor,
Murim şi noi în moartea lor,
Că-ntârzie îngrozitor,
Într-una, primul ajutor,
Chemat la patul tuturor,
Mereu, e de ales: or-or!
Se rupe aţa pe mosor,
Tuşesc segmentele-n motor,
Ne mor prietenii, ne mor
Murim şi noi în moartea lor,
Şi amintirile ne dor,
Ne mor prietenii, ne mor.” (Adrian Păunescu)

…tristă rămân în urma ta, draga mea Nicole (Nicoleta Passan-Ilie)! E nedrept și mult prea devreme! …deși pentru asta nu există niciun moment potrivit! Drum lin spre ceruri, draga mea!🖤😔

Draga mea …mi – ai frânt inima!
Drum lin către ceruri😭😭😭
Ai fost una dintre cele mai bune cosmeticiene…. 😭😭😭😭
Nu te voi uita niciodată!

Ce spune Spitalul Județean

„Pacienta a fost adusă la UPU de către ambulanță, la ora 18.00. Evaluarea făcută de către asistentul de pe ambulanță evidențiază funcții vitale normale: pacienta conștientă, cooperantă, TA în limite normale, afebrilă. Ajunsă în UPU, pacienta a fost preluată de către asistentul de triaj. Din anamneza făcută de către asistentul de triaj reiese că pacienta declară parestezii, amețeli, greață și vărsături. Prima evaluare a pacientei făcută de către asistentul de triaj indică o stare de conștiență și parametri vitali normali, fără un risc vital imediat, pacienta rămânând sub monitorizarea asistentului de triaj până la eliberarea unui pat în UPU, conform protocolului. La a doua evaluare făcută de către asistentul de triaj, starea de conștiență și parametri vitali ai pacientei se mențin normali. În jurul orei 20.00 s-a eliberat un pat și pacienta a fost preluată de către medicul de gardă. În timpul anamnezei pe care medicul de gardă a efectuat-o imediat, pacienta fiind conștientă și cooperantă relatează despre starea de depresie pentru care este în tratament, despre faptul că nu mai merge la serviciu de câteva zile, că nu se mai alimentează și că în ultimele zile aceste stări s-au acutizat, apărând și senzația de greață și vărsătură. În acest timp se încep: efectuarea investigațiilor, recoltarea analizelor și tratamentul perfuzabil indicat de medic. La aproximativ o jumătate de oră, pacienta intră în stop cardio-respirator. Se începe de urgență resuscitarea, însă fără răspuns”.

Ce spune poliția 

„Astăzi, 9 decembrie, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată cu privire la faptul că, o femeie în vârstă de 49 ani, a decedat în cursul serii trecute, ora 22.00, în timp ce se afla la Secția UPU a Spitalului Județean de Urgență din Focșani. Cadavrul femeii se află în prezent la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cauza exactă a decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă”.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu s-o odihnească!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?