Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Motociclism – Piloții de la ACS Odobești între cei mai buni din țară!

Sezonul de motociclism 2022 s-a încheiat, urmând ca sâmbătă, 10 decembrie, la Hotelul Radisson Blu din București să aibă loc Gala Campionilor Federației Române de Motociclism. Între performerii competițiilor din acest an s-au aflat mai mulți dintre sportivii Secției de motociclism a ACS Odobești. În Campionatul Național Enduro-Cross, clasa ATV-C, Maricel Turcu s-a clasat pe primul loc, Onisim Tudor pe locul 5, iar la veterani, Sorin Bădărău a fost al cincilea clasat al anului. La Categoria Quad A, Alexandru Tudor a încheiat anul pe poziția a doua iar la categoria Quad C, Adrian Chiciu s-a clasat al treilea. La Categoria Moto A, Cosmin Minculescu a terminat anul 2022 pe locul 4 iar la Moto B, Gabriel Gheorghe, pe locul 5.

La Categoria Moto Hard-Enduro, pe locul 5 la moto Hobby s-a clasat Adrian Constanda iar la moto veterani, Marius Vasea pe locul 10 la veterani. În Campionatul național viteză, categoria Stock 1000 pe locul al doilea a încheiat anul Iulian Trifan, la Cupa Moto RC 2022, Florin Iliescu s-a clasat pe locul 5 la categoria Stock 600 iar la Categoria Drag Race M4, George Ioniță s-a clasat pe locul 2. În competiția internațională ATV -Hunt the wolf, Doru Pascu a încheiat cursa pe locul 10. În Campionatul Regional EST 2022, moto A, Cosmin Minculescu s-a clasat primul iar Florin Ignat, al treilea. La moto veterani, primul în clasamentul anual a fost Marius Vasea iar al patrulea, Alexandru Ignat.

La moto B, pe primul loc a fost tot un sportiv de la ACS Odobești – Gabriel Gheorghe iar la moto C, pe locul 2 a fost Adrian Constanda urmat pe locul 4 de Florin Bălăcea. La Categoria Quad A a câștigat Alexandru Tudor, la Quad C, Florin Albu, categorie la care Adrian Chiciu s-a clasat pe locul 2. La Categoria ATV-C, sportivii de la ACS Odobești au încheiat anul pe locurile 1 – Onisim Strâmbu, 3 – Maricel Turcu și 4 – Ștefan Filip. La Categoria SSV Ionuț Burlacu/Mihai Uzum au încheiat anul pe locul al doilea.

”A fost un sezon competițional 2022 extraordinar pentru clubul sportiv ACS Odobești secția moto. Piloții noștri au terminat pe podium la toate categoriile, în campionatul National și Regional Est. A fost o muncă titanică depusă de piloții noștri care au luptat de la începutul sezonului pentru un loc pe podium. Echipa noastră a atins toate obiectivele sportive propuse pentru fiecare ramură și categorie în parte (Enduro-Cross/viteza pe circuit/ Drag Race/Hard Enduro/SSV) și ne dă încredere pentru sezonul competițional 2023. Aceste rezultate extraordinare nu erau posibil de realizat fără sprijinul Primăriei Odobești și al domnului Primar Daniel Nicolaș, al sponsorilor care au sprijinit piloții noștri să ajungă pe treptele podiumului. Așteptăm cu nerăbdare ,,Gala Campionilor Federația română de motociclism 10 Decembrie”, să ne bucurăm de campionii noștri, cărora le mulțumim pentru sacrificiile și implicarea directă în dezvoltarea sportului cu motor. Cu aceste rezultate sportive, am devenit cel mai puternic și complet club din Zona Est” – Georgian Mocanu, președintele Secției de motociclism a ACS Odobești.

Georgian Mocanu mi-a mai spus că ACS Odobești împreună cu Primăria Odobești, Casa de Cultură Odobești, Centrul de Informare Turistică organizează anual evenimente sportive pentru promovarea orașului și a județului Vrancea. Au avut loc până acum patru ediții ale Etapei Enduro- Cross și Drumului Mausoleelor pe Motocicletă, ”anul acesta fiind organizat și un eveniment unic pe bicicletă, cu participanți din toate instituțiile statului care veghează asupra siguranței și sănătății comunității noastre și cărora le mulțumim. Toate aceste evenimente au adus plus valoare Odobeștiului, zonei viticole, care trebuie promovate cât mai mult pentru a deveni atractive din punct de vedere turistic. Pentru a deveni un punct de atracție, ne dorim construirea unei baze sportive pentru sportul cu motor (pistă pentru motocross) unde pasionații pot venit împreună cu familiile în weekend să desfășoare activități sportive în aer liber (atv-quad-moto-SSV)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?