Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Rugbiştii de la LPS Focşani fac cantonamentul la Gura Humorului


Componenții echipei de rugby Under 19 de la Liceul cu Program Sportiv Focșani se află în plină perioadă de acumulări fizice, combinate cu antrenamente fizice. Echipa va efectua în perioada 9-16 februarie un stagiu de pregătire la începutul lunii martie la Gura Humorului pentru a-și îndeplini obiectivul, calificarea la turneul final al Diviziei Naționale. „Pentru noi va fi o perioadă de iarnă în care vom încerca să conștientizăm că obiectivul propus poate fi realizat dacă vom fi mai maturi în gândire. Cu seriozitate și muncă din partea jucătorilor putem să ne îndeplinim ceea ce ne-am propus, adică calificarea la turneul final”, a spus antrenorul Romeo Păun.
Formația de rugby Under 19 a LPS Focșani a încheiat turul Diviziei Naționale cu o victorie, 17-0 (3-0), obținută pe terenul ultimei clasate, CSM Câmpia Turzii, punctele LPS-ului fiind reușite în urma a două eseuri, ambele transformate și a unei lovituri de pedeapsă. În urma acestui succes, gruparea antrenată de Romeo Păun a urcat pe locul 4. În prima etapă din retur, LPS Focșani va juca în deplasare cu CNAV București (sâmbătă, 4 aprilie).
Liceul cu Program Sportiv Focșani a stabilit ierarhia primelor trei echipe din cadrul clubului care au participat cu succes în întrecerile naționale organizate în 2014. Pe prima treaptă a podiumului se află formația de rugby Under 19, grupare antrenată de Romeo Păun și regretatul profesor Viorel Ion. În acest an, echipa U19 a obținut medalia de argint la Campionatul Național. Pe locul 2 se află echipa de baschet Under 18 (antrenor Mihai Petruț), iar pe locul 3 se situează echipa de fotbal juniori republicani A (antrenor Daniel Bănică).
Clasamentul a fost întocmit conform sistemului de atribuire a punctelor în raport cu rezultatele sportive, sistem aprobat de Ministerul Tineretului și Sportului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?