Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

VIDEO! Imagini cu cele două trenuri care s-au ciocnit la Dumbrăveni; circulația feroviară este deviată!

sursă video: IPJ Vrancea

Două trenuri care transportau cereale s-au ciocnit astăzi între Gugești și Sihlea, zona Dumbrăveni (mai exact, la „km. 181 magistrala CF 500, relația Gugești-Sihlea”, potrivit unui comunicat al IPJ Vrancea).

Cele două trenuri de marfă aparțin unor companii private. Din primele cercetări, una dintre locomotive s-a defectat în mers și nu a mai putut fi controlată de mecanic. Conform Agerpres, unul dintre trenuri, care staţiona pe linia ferată, cel mai probabil din cauza unei defecţiuni tehnice, s-a pus în mişcare şi a început să se deplaseze înapoi, intrând în coliziune cu cel de-al doilea tren care circula în spatele lui.
Cele două trenuri încărcate cu cereale circulau pe ruta Suceava – Constanţa.

La acest moment, circulația feroviară între Gugești și Sihlea este blocată, trenurile circulând pe o rută ocolitoare, potrivit CFR SA.

„Astăzi, 1 decembrie 2022, urmare avizării primite de la administratorul de infrastructură – CFR SA privind un incident  pe calea ferată între stațiile Sihlea – Gugești, CFR Călători informează: circulația trenurilor de călători de pe relația Buzău – Mărășești se efectuează pe ruta ocolitoare Buzău – Făurei – Barboși – Tecuci – Mărășești.

Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, CFR Călători aplicând întocmai instrucțiunile acestuia”, se arată în comunicatul CFR Călători, unde au fost publicate și modificările ce au intervenit pe această rută, în urma incidentului feroviar.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?