Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Vine „Valul renovării”! 75 de proiecte din Vrancea primesc finanțare prin PNRR

75 de proiecte depuse de administrațiile locale din Vrancea au fost aprobate pentru finanțare prin PNRR. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a publicat, ieri, a doua listă cu cererile de finanțare depuse și aprobate în cadrul apelurilor de proiecte prin PNRR. Astfel, pe componenta C5 (Valul renovării) au fost aprobate 18 proiecte, iar pe Componenta C10 (Fond Local) au fost aprobate 57 de proiecte, reprezentând achiziționarea mai multor mijloace de transport electrice, toate acestea pentru creșterea calității vieții în comunitățile vrâncene. „Județul Vrancea va primi o sumă în valoarea totală de 169.854.854,30 lei pentru implementarea proiectelor”, se arată pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului Vrancea, care menționează că în situațiile comunicate anterior au fost menționate de două ori un număr de 9 proiecte depuse de administrațiile locale.

„În curând se vor semna și contractele aferente! Succes în implementarea proiectelor”, a fost mesajul președintelui Consiliului Județean, Cătălin Toma. De asemenea, Instituția Prefectului a transmis că acesta este „începutul finanțării comunităților din fonduri europene acordate prin PNRR, sau alte fonduri structurale”.

Acestor proiecte li se adaugă cele trei creșe care vor fi construite cu bani europeni, respectiv o creșă mare la Slobozia Bradului, o creșă medie la Odobești și o creșă mică la Dumbrăveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?