Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Dezbatere publică, astăzi, despre locurile de parcare din Focșani

Primăria Focșani organizează, astăzi, o dezbatere publică referitoare la modificările regulamentului prin care sunt administrate locurile de parcare din municipiu. Dezbaterea va avea loc de la ora 17.00 în Sala de ședințe a Primăriei Municipiului Focșani și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a primăriei. Modificările sunt prevăzute într-un proiect de act normativ aflat în dezbatere publică înainte de a fi aprobat în Consiliul Local. Proiectul de hotărâre a fost inițiat în baza propunerilor înaintate de Direcția de Dezvoltare și Servicii Publice, cea care administrează parcările de reședință și cele cu plată de pe raza municipiului.

Una dintre modificări se referă la majorarea cu cota de TVA a tarifelor aplicate de DDSP atât pentru parcările de reședință cât și pentru cele cu plată. O altă modificare se referă la eliminarea restricției impuse prin Regulamentul din 2021 care prevedea că locurile din parcările de reședință sunt închiriate doar pentru auvehiculele înmatriculate în Focșani. Prin noul proiect se va impune doar ca autovehiculele să fie înmatriculate în România. Până la data de 26 octombrie 2022, Primarul Cristi Valentin Misăilă îi invită pe cetățenii Municipiului Focșani să transmită și pe e-mail – primarie@focsani.info – opiniile și propunerile lor, după ce au citit Regulamentul în vigoare și propunerile de modificare. Modificările propuse se află aici – https://bit.ly/3VwpS7H .
Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a parcărilor ce aparțin domeniului public și privat al Municipiului Focșani aflat în vigoare poate fi consultat aici: https://focsani.administrare-parcari.ro/?page_id=326 , se arată în anunțul Primăriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?